REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Net tuo metu, kai mano žmonos Laimos tėvas Algirdas Brazauskas buvo aukščiausias sovietų valdžios okupuotoje Lietuvoje vykdytojas, mes, nepaisydami draudimų, kasmet slapta švęsdavome Kūčias. Vakarienei rinkdavomės pas žmonos Laimos močiutę. Važiuodavome skirtingu laiku, veždamiesi po patiekalą, kad niekam nesukeltume įtarimų. Nuo ryto močiutė net namų langus gerai uždangstydavo, kad tik kas nepamatytų, jog renkamės draudžiamai Kūčių vakarienei, kurioje dalyvauja ir Algirdas Brazauskas“, - prisiminimais šventinėje laidoje „Valanda su Rūta. Kūčios“ dalysis aktorius Dalius Mertinas.

REKLAMA
REKLAMA

Laidoje aktorius Rūtai Mikelkevičiūtei prisipažins, kad šie metai jam buvo tokie sunkūs, jog mielai juos išbrauktų iš gyvenimo. „Turėjau problemų su sveikata. Vėžys neatsinaujino, tačiau pajutau jo gydymo komplikacijas. Esu kantrus, tačiau šiais metais mano kantrybė trūko ne kartą“, - pasakos aktorius.

REKLAMA

Pasak jo, liga ir jos sukeltos pasekmės išmokė kur kas labiau mylėti gyvenimą, vertinti šalia esančius žmones ir laiką, praleistą su jais. Sirgdamas aktorius pasakos daug laiko praleidęs nedirbdamas.

„Pajutau, ką reiškia, kai tave primiršta. Supratau, kaip man svarbu jaustis reikalingam, turėti vaidmenų, dirbti ir teikti džiaugsmą žmonėms. Noriu, kad tai nesibaigtų. Ir ačiū kažkam ten aukštai, kad čia vis dar esu“, - teigs D. Mertinas.

Šventinėje laidoje „Valanda su Rūta. Kūčios“, kurią žiūrovai išvys jau ateinantį pirmadienį, Kūčių vakarą, dalyvaus ir daugiau žinomų žmonių. Buvusi Seimo pirmininkė Irena Degutienė, aktorius Adolfas Večerskis ir jo žmona Viola, verslininkas Žilvinas Grigaitis ir dainininkė Augustė dalysis prisiminimais apie Kūčias, Kalėdas, bei tuo, kuo jiems buvo svarbūs šie metai. Šventinė laida „Valanda su Rūta. Kūčios“, jau pirmadienį, 19.19 val. per LNK.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų