REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

LNK studiją šeštadienio vakarą tiesiog alsavo intrigomis. O kaip kitaip, juk vyko tryliktąjį kartą tiesiogiai rodomos laidos "Radži ieško žmonos" filmavimas, kuriame netrūksta apkalbų, pykčių ir net muštynių. Nuotakų skaičiui negailestingai mažėjant, intrigos Taujėnų nesiliauja. Deja, intrigų dvaro durys visiems laikams užsivėrė Paulai. Mergina surinko 1194 balsus, o jos konkurentė 2134 balsus.

LNK studiją šeštadienio vakarą tiesiog alsavo intrigomis. O kaip kitaip, juk vyko tryliktąjį kartą tiesiogiai rodomos laidos "Radži ieško žmonos" filmavimas, kuriame netrūksta apkalbų, pykčių ir net muštynių. Nuotakų skaičiui negailestingai mažėjant, intrigos Taujėnų nesiliauja. Deja, intrigų dvaro durys visiems laikams užsivėrė Paulai. Mergina surinko 1194 balsus, o jos konkurentė 2134 balsus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nijolės pabėgimas ir atsiradimas

Pirmoji daina LNK žiūrovams - Radži ir seksualių merginų "Naujos pupytės" sudainuotas PSY hitas "Gagnam Style". Scenos žvaigždės žiūrovams pateikė kalėdinį dainos variantą, o ant kėdžių sėdinčios realybės šou dalyvės gausiais plojimais palaikė savo dievaitį.

REKLAMA

Visą savaitę spaudoje netilo pranešimai, kad po skaudaus iškritimo iš realybės šou "Radži ieško žmonos" dingo viena skandalingiausių dalyvių Nijolė. Po praėjusios savaitės tiesioginės transliacijos mergina LNK studijos nepaliko prabangiu limuzinu, o, pasiėmusi vakarinę suknelę šleifą į rankas, nuskuodė sniegu į nežinią. Nijolės poelgis išgąsdino merginos giminaičius. Artimieji, nesulaukę jos namie, kreipėsi į televizijos darbuotojus. Radži laidoje atskleidė, kad labai nerimauja dėl dingusios Nijolės.

REKLAMA
REKLAMA

"Kai ji pabėgo nuo manęs, nebandžiau sulaikyti, nes nieko nebūčiau pakeitęs. Jei žmogus bėga - vadinasi jis yra kaltas", - kalbėjo Radži.

Be Nijolės dvare liūdna, net per liūdna. Kad ji pabėgo keista, bet čia Nijolė. Tikiuosi, kad ji nieko sau nepasidarė", - laidoje kalbėjo Elena.

Mergina buvo rasta LNK darbuotojų. 'Maniau, jei įsėsiu į limuziną, nebegalėsiu kovoti dėl Radži. Kiek aš guodžiausi artimiesiems, kad mane išmetė. Aš nemiegojau naktimis", - pasakojo ašarų pilnomis akimis Nijolė. - Daiva vėl liko nekaltoji avelė, per Daivą pamečiau tą žiedą. Jei aš turėčiau bent kažkokį šansą, aš viską daryčiau kitaip. Dėl jo aš galiu pasikeisti visiškai. Mano santykiai su Radži nesibaigs šiame realybės šou, jie tęsis ir po jo. Naujokėms čia neliks vietos - jos man nepatinka."

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaltinimai, pažerti Daiva, neskaudino jos, ji pripažino savo kaltę: "Taip, aš esu kalta. Gal Radži turėtų daryti kažką su manimi? Nubausti?". Daiva teigė, jei nuo jos priklausytų, ar Nijolė grįžtų į šį projektą, ji balsuotų, kad skandalingoji mergina grįžtų.

"Matau, kad mergina gailisi. Ji jaučia, kad pridarė visokių iškadų", - kalbėjo Radži. Dainininkas tikino pagalvosiantis, ar verta grąžinti Nijolę į projektą.

Naujokės nuomonė apie dalyves

 Dvare apsigyveno naujokė Vilma. Per vieną dieną naujokė apie konkurentes jau turėjo tvirtą nuomonę. "Paula, pirmas įspūdis ne koks. Ji pasirodė arogantiška, ji nėra tokia, kokia galvoja esanti", - teigė naujokė. Tačiau Paula tikino, kad mažai bendravusi su naujoke. "Daiva... Ji labai gudri. Ji stipriai žaidžia, tas man nelabai patinka. Išlenda veidmainiavimas. Iš tavo veidos išraiškos aš suabejoju tavo žodžiais ir manau, kad tau Radži nepatinka", - teigė naujokė.

REKLAMA

Radži teigė, kad Daivą ji pradeda stebinti iš blogosios pusės. "Maniau, kad tu kitokia", - teigė Radži. "Jis man nerodo tiek daug dėmesio ir aš laikausi savo principų. Žinoma, jei aš kovoju dėl jo, turėčiau daryti taip, kaip nori jis, o ne aš", - bendravimo su Radži subtilybes atskleidė Daiva.

Daiva teigė, kad šios kalbos dėl jos nenuoširdumo kilo todėl, kad merginos norinčios jos atsikratyti.

"Manau, kad Daiva veidmainiauja dėl tų dalykų, kuriuos ji teigia daranti vardan Radži. Manau, kad ji tai daro labiau dėl populiarumo", - kalbėjo Elena.

REKLAMA

Ekskursija į taborą

Šią savaitę pretendentės į Radži širdį lankėsi daugeliui negeras emocijas keliančiame romų tabore. Realybės šou dalyvės tabore buvo pasitiktos lyg tikrų tikriausios ekrano žvaigždės. Taboro gyventojai neslėpė savo prielankumo dalyvėms, kai kurie nepasikuklindavo ir, priėję prie merginų, išsakydavo savo simpatijas.

"Girdėjau, kad vyrai yra labai griežti su savo moterimis", - romų tradicijų žinias demonstravo naujokė Vilma.

"Aš galėčiau būti romo žmona. Esu ramaus būdo, kantri. Tos sąvybės man padėtų sukurti darnią ir ramią šeimą", - teigė Ilona.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ekskursijos metu dalyvės susipažino ir su romų bendruomenės prezidentu Josifu Tyčina. Jis – romų taboro vyriausiasis, kurį gerbia tiek jauniausias, tiek vyriausias gyventojas. Vyras pasipiktino, kad dalyvės į taborą atvyko apsirengusios kelnes, o ne sijonus. Kaip teigė Radži, romų tradicijos skelbia, kad moteris turi vilkėti sijoną.

“Radži ieško žmonos” dalyvėms taip pat buvo atvertos čigonų namų durys. Ne visos Radži įsimylėjusios merginos lengva širdimi galėjo stebėti romų buitį.

Paula prisipažino, kad skurdas ją šokiravo. "Esu išlepinta tėvų ir močiučių, man viskas galima. Turėjau visai kitokias sąlygas", - atviravo dalyvė.

REKLAMA

Čigonų taboro gyventojai plojimais išrinko, kad labiausiai Radži į žmonas tiktų projekto lyderė Daiva: 'Pamačiau, kad Radži akytės sublizgėjo ir likau patenkinta."

"Nebuvo tabore labai gražu ir jauku. Mačiau, kad tie žmonės laikė nuo manęs atstumą. Mane išgąsdino jų gyvenimo sąlygos. Man buvo baisoka", - kalbėjo Elena.

Radži, pasipiktinęs Paulos elgesiu tabore, pasodino ją ant išlikimo kėdės. "Mano seneliai romai ir galbūt jie gyvena už tave tūkstantį kartų geriau. Prie tų tradicijų reikės nori - nenori prisitaikyti. Labai keistai tu man pasirodei."

REKLAMA

Maudynės sniege

Realybės šou dalyvė Daiva – viena iš tų merginų, kuri dėl Radžio meilės galėtų padaryti bet ką. Ji pasidarė tatuiruotę su „R“ raide, o šią savaitę nustebino savo svajonių vyrą išsimaudžiusi sniege nuoga. "Radži, sakiau, kad noriu tave nustebinti", - šaukė tik su maudymosi kostiumėliu sniege besivartanti Daiva. Mergina voliojosi, ropojo sniegu. "Buvo didelis kaifas", - šaukė Daiva. Daiva buvo įsitikinusi, kad tai puikus atsiprašymas Radži už nemandagų elgesį su juo.

"Mane nustebintų jos keitimasis, jau būtų pas laikas", - kalbėjo Radži. Garsus vyras tikino, kad mergina turėtų patylėti, nereikšti savo emocijų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Peštynės dėl suknelės

Grįžusios į dvarą merginos rado dovaną nuo Radži - gražią suknelę. Būtent ja pasipuošus, Radži pakvietė vieną dalyvę į pasimatymą. Kurią, merginos turėjo nuspręsti pačios. Merginos po aštrių ginčų nusprendė, kad į pasimatymą eis naujokė Vilma. "Nujaučiau, kad suknelę turėtų vilkėti Vilma, ji labai jai tiko", - kalbėjo Radži.

Didžiausias intrigas sukėlė tai, kad Vilma balsavo už save. Tačiau Radži šią merginos strategiją palaimino: "Aš ir taip būčiau padaręs. Turėjau pasimatymą su naujoke, tai buvo puiki galimybė susipažinti."

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų