REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusią savaitę Kauno savivaldybės kasdienybę nušvietė „sekso skandalas“ – pastarosiomis dienomis ėmė sklisti kalbos apie laikinosios sostinės mero Andriaus Kupčinsko ir jo referentės romaną.

Praėjusią savaitę Kauno savivaldybės kasdienybę nušvietė „sekso skandalas“ – pastarosiomis dienomis ėmė sklisti kalbos apie laikinosios sostinės mero Andriaus Kupčinsko ir jo referentės romaną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Neseniai Kauno miesto tarybos nariai savo pašto dėžutėse rado laiškus, kuriuose buvo teigiama, kad A. Kupčinskas neištikimas savo žmonai su viena iš savivaldybės darbuotojų. Taip pat sklinda gandai, kad mero „meilužė“ laukiasi jo kūdikio. Pats meras tikina, kad tai šmeižtas ir siekis jį pašalinti iš politinės arenos.

REKLAMA

Tokie ir panašaus pobūdžio sekso skandalai periodiškai sukrečia Lietuvos politinę padangę. Net gi galima sakyti, kad sekso skandalų “skrynelėje” turime istorijų, kurios neatsilieka nuo liberaliųjų politikų žygdarbių už Atlanto: tiek JAV turi prezidentą Billą Clintoną, įsivėlusi į romaną su savo referente Monika Lewinski, tiek mūsų a.a. prezidentas Algirdas Mykolas Brazauskas plačiai nuskambėjo po to, kai poilsiu Egipto kurorte Hurgadoje mėgavosi Kristinos Butrimienės, vėliau tapusios jo žmona, draugijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Balsas.lt nusprendė apžvelgti, kokios politikų laimingos ar nelaimingos meilės istorijos išlindo į viešumą.

S. Stomos ir žaliaakės istorija

Vienas daugiausiai aptarinėjamų skandalų praėjusiais metais – parlamentaro Sauliaus Stomos ir žurnalistės, pramintos „žaliaake“, Rūtos Mykolaitytės istorija. Politikas susitikinėjo su mergina, gyrė jos žalias akis, „čiulbėjo“, siūlė kartu važiuoti į pajūrį bei žadėjo jai Seimo padėjėjos darbą, o ši tuo metu tiesiog atliko žurnalistinį tyrimą ir sąmoningai bandė apsukti jam galvą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bulvarinei laidai parodžius siužetą apie tai, kaip buvo viliojamas S. Stoma, jis siekė, kad teismas įpareigotų prokuroras pradėti ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto informacijos apie asmens privatų gyvenimą rinkimo bei neteisėto informacijos apie asmens privatų gyvenimą atskleidimo ir panaudojimo. Prokuratūra šio prašymo nepatenkino. Tuomet jis šį nutarimą skundė ikiteisminio tyrimo teisėjui, bet jis nerado teisinio pagrindo pradėti tyrimą. Politikas nenuleido rankų ir kreipėsi į Vilniaus apygardos teismą, kuris nutarė, kad prokuratūra pagrįstai atsisakė pradėti tyrimą.

REKLAMA

Pačiam politikui šis skandalas neužtraukė griežtų sankcijų – etikos sargai kolegą tik subarė ir konstatavo, kad šis flirtas paneigė padorumo ir pavyzdingumo principus.

G. Steponavičiaus nepadorus pasiūlymas "sekspertei"

Dar viena šviežesnių istorijų – Švietimo ir mokslo ministro Gintaro Steponavičiaus siūlymas “sekspertei” Mildai Bartašiūnaitei praleisti naktį viešbutyje. Tačiau dėmesio trokštančiai skandalingai moteriai nepavyko pakartoti “žaliaakės” išgarsėjimo istorijos ir šį įvykį visi pamiršo gana greitai.

REKLAMA

M. Bartašiūnaitė nusprendė kandidatuoti į Seimą su Liberalų sąjūdžiu (LS), kuriam ir priklauso G. Steponavičius. Ji atvirai papasakojo, kad praėjusių metų spalio mėnesį per LS suvažiavimą ji sulaukė nedviprasmiško Švietimo ir mokslo ministro pasiūlymo: pasibaigus oficialiai renginio daliai ji sulaukė ministro žinutės, kurioje jis siūlė jai užsukti į savo viešbučio kambarį. M. Bartašiūnaitė tvirtina, kad ji bandė “sudrausminti” jos manymu jau išgėrusį ministrą ir pasiūlė jam atsargiau svaidytis pasiūlymais, į ką šis atrašė: „Siaubas. Bėda, kad aš negirtas. Jau lipam į taksą link Sky Bar“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėliau ministras grįžo į barą ir intensyviai vaišino M. Bartašiūnaitę svaigiaisiais gėrimais. Moteris tvirtina, kad perspėjo G. Steponavičių, kad ji neprisigeria ir jis gali iš jos nieko nesitikėti, tačiau atkaklus ministras ir toliau ją kvietė į savo viešbučio kambarį, tačiau jai atsisakius, jis įsižeidė ir išėjo neatsisveikinęs.

Šiai žiniai išlindus į viešumą, pats G. Steponavičius teigė, kad tose žinutėse nematąs nieko blogo ir jis tiesiog kvietė bendrapartietę prisijungti prie kompanijos.

Buvo ar nebuvo: D. Meiželytė ir V. Laučius

Neaiški meilės istorija įvyko tarp parlamentarės Donaldos Meiželytės ir Vladimiro Laučiaus.

Vienam naujienų portalui politikė paatviravo apie savo jausmus vedusiam politologui Vladimirui Laučiui: pasakojo, kaip jie susipažino ir pasinėrė į meilę. Savo ruožtu, V. Laučius irgi neslėpė savo jausmų ir šią istoriją komentavo žurnalistams. Tačiau ilgainiui jiedu nustojo dalintis savo jausmais, o politologas apskritai pareiškė kad neketina skirtis su žmona.

REKLAMA

Vėliau V. Laučius apskritai paneigė, kad tokia istorija buvo. Buvo ar nebuvo – čia jau jiems geriau žinoti, ne žiniasklaidai.

V. Uspaskichas ir žavi blondinė A. Filipovič

O kas pasakys, ar kas buvo tarp Darbo partijos lyderio Viktoro Uspaskicho bei jo žaviosios draugės Andželikos Filipovič? Vienu metu spauda mirgėte mirgėjo antraštėmis apie nesuskaičiuojamą "darbiečio" moterų kiekį.

Iš tiesų bendravimas su šia dailia blondine buvo savotiška vieša paslaptis, juk vienam dienraščiui pavyko užfiksuoti Viktorą ir Andželiką vėlų vakarą pro viename senamiestyje esančiame bute langus. Kaimynų teigimu, neretai nakvoti “balandėliai” sugrįždavo kartu.

REKLAMA

Vėliau A. Filipovič teismui įrodė, kad paparaciai, fotografuodami buto, kuriame gyveno mergina, langus, pažeidė jos teisę į privatumą. Taip pat ji įrodė, kad nėra V. Uspaskicho meilužė ir kad darbą Ūkio ministerijoje gavo ne jo dėka.

Tiesa, mergina net gi lankė V. Uspaskichą Rusijoje, lydėjo jį į brolio laidotuves. Politikas tuo metu Rusijoje užsiliko kiek ilgiau, o mergina po kelių dienų grįžo atgal į Vilnių.

Bet kokiu atveju, V. Uspaskicho asmeniniam gyvenimui tai nė kiek nepakenkė – jo žmona yra nepavydi, o ir politikas jai duoda visiška nepriklausomybę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip A. Šedžius I. Jurgelevičiūtei "padėjo"

Dar vienas įdomus „meilės duetas“ – atlikėja Irma Jurgelevičiūtė ir Seimo narys Andrius Šedžius, kurio santykiai su dainininke išprovokavo jos kalintį buvusį vyrą paskambinti politikui ir pagrasinti nužudyti.

Viskas prasidėjo nuo to, kad I. Jurgelevičiūtė buvo pastebėta ryte išeinanti iš A. Šedžiaus namų. Šis faktas sukėlė daugybę klausimų. Vienas iš jų – kodėl ištekėjusi moteris miega pas svetimą vyrą namie? Pamačiusi, kad ją trumpam išbėgusią su rankšluosčiu ant galvos filmuoja, moteris ne juokais susinervino.

REKLAMA

“Jūs neturite teisės! Jeigu parodysite šitą laidą, jums bus blogai”, - grasino dainininkė. Vėliau žurnalistams pavyko suuosti, kad Irma pas politiką apsistoja beveik kiekvieną savaitę, kai filmuojasi šokių projekte. A. Šedžius tikino, kad tiesiog norėjo jai padėti.

Beje, nors I. Jurgelevičiūtė su savo už kelias žmogžudystes nuteistu vyru Rolandu Lavinsku-Limonu išsiskyrė, tai nesutrukdė jam pagrasinti A. Šedžiui. Pastarasis pasipiktinęs net skundėsi tuometiniam vidaus reikalų ministrui Raimundui Palaičiui, neva kaip kalinys gali laisvai naudotis mobiliuoju telefonu, tačiau pagalbos ir supratimo nesulaukė.

REKLAMA

R. Lavinskas-Limonas telefonu politikui sakė, kad jis turi draugų ne tik kalėjime ir laisvėje, bet ir Seime, todėl nužudyti dar vieną žmogų nėra sunku.

Tiesa, pats Seimo narys dar pabrėžė ir tai, kad I. Jurgelevičiūtės vyras neturi dėl ko pavydėti, kadangi jo ir dainininkės meilės istorija yra išgalvota žurnalistų.

A. M. Brazausko ir K. Butrimienės meilė

Na, o turbūt įspūdingiausia meilės istorija turėtų būti pripažinta a.a. prezidento Algirdo Mykolo Brazausko ir Vilniaus viešbučio „Draugystė“ bendraturtės Kristinos Butrimienės, kurie paparacių pirmą kartą buvo užfiksuoti slaptai atostogaudami Egipte 2002 metais. Tuo metu premjero pareigas ėjusio A.M.Brazausko žmona Julija jau kurį laiką gyveno atskirai nuo vyro, tačiau jai vyras buvo pasakęs, kad atostogų vyksta vienas. K. Butrimienės vyras manė, kad jo žmona išvyko į JAV, nes laimėjo žaliąją kortą.

REKLAMA
REKLAMA

Vėliau išaiškėjo, kad artimas ryšys juos siejo nuo 1972 metų, kai A. Brazauskas dar buvo Lietuvos SSR plano komiteto pirmininko pirmasis pavaduotojas, o ji – bufetininkė. Kilus skandalui, pora nesiėmė neigti savo santykių, kaip tą darė aukščiau išvardyti politikai, o tiesiog kultūringai įteisino savo santykius santuoka.

Apie šių dviejų žmonių meilę viešojoje erdvėje pasirodydavo tik gražūs atsiliepimai – pora kasmet šventė sutuoktuvių metines, kol A.M.Brazausko nepasiglemžė baisi liga. Kol politikas sirgo, žmona juo labai rūpinosi, palaikė ir slaugė, ką jis ne kartą akcentavo žiniasklaidai.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų