REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

Minkšti ir aromatingi naminiai irisai pradžiugins ir mažus, ir didelius smaližius.

Sudėtinės dalys:

200 ml grietinėlės, 35 proc. riebumo

200 ml švelnaus sirupo

200 ml cukraus

2 šaukštai sviesto 

1 šaukštas malto džiovinto imbiero

Migdolai, drožlės, 50 gramų

50 g migdolų drožlių

Druskos kristalų papuošimui

Gaminimas:

Sumaišykite grietinėlę su cukrumi ir sirupu. Kaitinkite puode 15–25 minutes, nuolat maišydami.

Norėdami įsitikinti, kad irisai paruošti, įlašinkite lašelį masės į šaltą vandenį, palaukite 10 sekundžių, ir išėmę iš vandens paragaukite, ar konsistencija yra tinkama. Jei ji tokia, nuimkite puodą nuo viryklės.

REKLAMA
REKLAMA

Tada į ją sudėkite sviestą, prieskonius, migdolus ir padalykite į nedidelius popierinius krepšelius.

Iš šio kiekio išeina apie 75 vnt.

Atvėsinkite šaldytuve. Prieš ragaudami, papuoškite druskos dribsniais.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų