REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jeigu jūs turite draugą, kuriam visur ir visada vaidenasi sąmokslai ir kuris visą laiką kalba apie artėjančią pasaulio pabaigą, padovanokite jam Naujųjų Metų proga vieną iš šių dovanų, ir jis liks ja be galo sužavėtas.

REKLAMA
REKLAMA

1. Maišelis, saugantis nuo elektromagnetinių impulsų

 

Elektromagnetinis impulsas gali išjungti visus elektroninius įrenginius tam tikru spinduliu, o Faradėjaus gardelė gali apsaugoti nuo elektrostatinių krūvių ir radiacijos. Ši idėja įkvėpė antielektromagnetinio maišelio kūrėjus. „Tavo dėka, mieloji, man pavyko išsaugoti radijo ryšį, įvyniojus imtuvą į Faradėjaus gardelę!“ - pasakys jūsų bičiulis po apokalipsės, šluostydamasis džiaugsmo ašaras.

REKLAMA

2. Metalo detektorius

 

 

Ar žinote, kad naudojantis metalo detektoriumi galima ištirti, ar vanduo neužterštas – ar jame nėra chemikalų pėdsakų (kuriuos, kaip sako miesto legenda, vyriausybė purškia taikos metu). Bet tai nesvarbu – jūsų draugas paranojikas tą tikrai žino.

3. Testeris medžiagų sudėčiai tikrinti namų sąlygomis

 

 

Vieną gražią dieną jūsų draugas paranojikas gali įžvelgti tam tikrą pavojų, slypintį virtuvėje esančiuose kepimo milteliuose. Kaip galima būti įsitikinusiam šimtu procentų, kad koks nors niekadėjas, prisidengęs nakties tamsa, neįsmuko į jūsų namus ir neįbėrė virtuvėje į indelį su kepimo milteliais kokaino ar dar ko nors blogesnio? Trumpai tariant, kiekvienas paranojikas bus laimingas, gavęs dovanų komplektą, skirtą medžiagoms tikrinti, ar jose nėra pavojingų priemaišų.

REKLAMA
REKLAMA

4. Stebėjimo kameros

 

 

Labai naudingas daiktas. Jeigu jūs norite sekti viską, kas vyksta aplinkui jūsų namą, kas prie jo artinasi ir iš kur, tai be kamerų tiesiog neapsieisite. Jūsų draugas patirs didžiulį malonumą štai nuo tokio komplekto, kuris leidžia visą laiką atidžiai stebėti kiekvieną namo (bunkerio ar miško trobelės) kampelį.

5. Privati sala

 

 

 

Vienintelis būdas pasijusti visiškai saugiam – pabėgti kuo toliau nuo civilizacijos. Jeigu leidžia kišenė, jūs galite pradžiuginti savo draugą paranojiką atskira sala, kurių rinkoje labai daug. Kuo jis bus toliau – tuo geriau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų