REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2013 metai – Vandens Gyvatės metai. Net ir patys nerūpestingiausi Zodiako ženklai susimąsto prieš žengiant lemtingus žingsnius. Gyvatė – išmintingas gyvūnas, be to, ji nekenčia melo ir nutylėjimo. Todėl kiekvienas Zodiako ženklas 2013 metais jaus šio gyvūno įtaką. Jūs ne tik bendrausite su patikusiu jums žmogumi, bet ir kruopščiai pasversite visus „už“ ir „prieš“. Gyvatė privers jus į bet kokius santykius žvelgti atsakingai ir viską paskaičiuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Būtent dėl šių savybių 2013 metais bus labai retos ankstyvos vedybos, kai susituokiama impulsyviai. Galima tikėtis, kad visos šių metų santuokos bus gana patvarios ir, ko gero, tai bus meilė iki „grabo lentos“.

REKLAMA

Be to, 2013 metais bus žymiai mažiau skyrybų. Visi sprendimai bus kruopščiai pasverti, net ir patys aistringiausi ženklai veiks apgalvotai. Nereikėtų stebėtis savo išmintimi 2013 metais – meilės horoskopas šiems metams mums sako, kad tai puikus laikas pasirinkti teisingai.

Kaip ir minėta anksčiau, Gyvatė nekenčia išdavystės ir melo. Ši būtybė prisirišusi prie namų židinio, ji saugo bei gina savo šeimą ir namus. Būtent todėl tiems, kurie bus linkę į meilės avantiūras ir slaptus romanus, šiais metais tikrai nesiseks. Gyvatė tiesiog nepakęs jokios neištikimybės, todėl venkite bet kokių vilionių. Jei vis dėl to nesaugojate savo santuokinių ryšių ir negalite atsisakyti trumpalaikių „nukrypimų“, tuomet būkite pasiruošę, kad jūsų elgesys bus greitai išaiškintas. Ar sugebėsite po viso to išsaugoti savo šeimą, viskas priklausys tik nuo jūsų.

REKLAMA
REKLAMA

Esmė ta, kad Gyvatė yra nuoširdi ir išmintinga, ji gali atleisti net ir patį baisiausią įžeidimą. Tačiau savo nepaprastos intuicijos dėka, Gyvatė iš karto supras, jei jūs esate ne nuoširdūs ir neatgailaujate dėl savo kalčių. Taigi, jei jūs atsiprašinėsite savo antrosios pusės tik todėl, kad jums taip patogiau gyventi ir nenorite keisti tokio gyvenimo, vargu, ar jums pavyks išvengti skyrybų. Gyvatė nekenčia slapukaujančių žmonių, tačiau pakankamai išmintingai elgiasi, jei mato nuoširdžią atgailą. Jei iš tikrųjų jaučiatės kalti – jums bus atleista.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kalbant apie vienišus žmones, šiais metais bus sudėtingiau nei kad praėjusiais. 2013 metų meilės horoskopas teigia, jog tiems, kurie ne itin suinteresuoti patikimais ir ilgalaikiais rimtais santykiais, šiais metais jausis labai vieniši. Santykiai be perspektyvos nebus palaiminti. Jei jūs esate tie, kurie lengvai flirtuoja ir keičia savo gerbėjus kaip pirštines, jums šiais metais tikrai nepasisekė.

Be to, nesiseks ir tiems, kurie siekia savanaudiškų meilės santykių. Šie metai nebus sėkmingi nei išskaičiuotoms santuokoms, nei tiems, kurie siekia išlaikymo. Laimės čia nesitikėkite.

REKLAMA

Jeigu jūs atvirkščiai, visą savo gyvenimą sąžiningai svajojote apie tikrus ir nuoširdžius santykius, trunkančius ilgus metus, tuomet Gyvatė padės jūsų svajonei išsipildyti. Net ir tyliems bei kukliems žmonėms, kurie nesitiki pasakiškos laimės meilės srityje, Gyvatė padės nugalėti bet kokias kliūtis ir nuties kelią į tikrąją meilę.

Sėkmingi meilės metai ir tiems, kas visiškai pasitikės savo partneriu. Melas ir apgaulė šiais metais išardys net ir pačius stipriausius ryšius.

Taigi, o dabar Meilės horoskopas 2013 visiems zodiako ženklams

AVINAS

Pirmąjį pusmetį jus lydės nesėkmės ir daug problemų. Todėl visa galva pasinersite į meilės santykius, kaip į vienintelį guodžiantį dalyką – čia jus supras ir brangins. Tai galios ir vienišiams, ir šeimos žmonėms. Ir tai geras požiūris, nes meilės santykiai šiuo sunkiu periodu sušvelnins krizę versle ir asmeniniuose reikaluose. Teks parodyti savo atkaklumą ir užsispyrimą, norint įtikinti aplinkinius savo meile ir ištikimybe. Toks elgesys tik dar labiau sustiprins esamus santykius.

REKLAMA

Avinai jau pirmoje 2013 metų pusėje susimąstys apie santuoką, ir tai gali išgąsdinti šalia esančius partnerius. Tuo tarpu šeimyniniai Avinai džiaugsis idealia ramybe, be jokių „virtuvės karų“. O aistrą ir norą sustiprins Veneros padėtis, kuri skatins partnerius pasinerti ir į naujus seksualinius eksperimentus. Artėjant rudeniui Avinus paveiks Marsas, tad idealūs santykiai bus aptemdyti pykčio scenomis, priekaištais, kaltinimais ir nepasitenkinimu. Tiesa, garsūs skandalai nebus ilgalaikiai, ir dažniausiai turės aistringą pabaigą lovoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vienišiams iškils egzistencinis klausimas, ar pasilikti teisę į vienatvę, ar vis dėl to pasiduoti šeimyninio lizdo sukimo sindromui. Nuo šio pasirinkimo, žinoma, priklausys ir tolimesnis likimas. Tiesa, šį svarbų savo gyvenime pasirinkimą Avinai atliks tik žiemą: 2013 metų lapkritį ar gruodį įvykusi santuoka bus stabili ir tvirta.

 

JAUTIS

Šie metai prasidės maloniais romantiniais pojūčiais, flirtu ir padidėjusiu dėmesiu. Tai laikas, kai Jaučiai lengvai bendrauja, užmezga ryšius, mėgaujasi draugija ir užsiima maloniais reikalais. Gali būti, kad kils noras atnaujinti ir seniai pamirštus santykius.

REKLAMA

2013 metų pradžia itin palankus laikas lemtingam susitikimui. Ir jeigu pirmoje metų pusėje Jautis bus devintame danguje ir prisiekinės amžiną meilę, vidury metų ims abejoti savo pasirinkimu. Taip jau yra, kad Jaučiai – idealistai ir nori turėti šalia tobulą partnerį, tad siekdami gero įvaizdžio kartais tam skiria pernelyg daug laiko. Įdomu tai, kad vos suradęs savo antrąją pusę, Jautis iš karto puola ieškoti priekabų ir trūkumų. Pats laikas išmokti priimti žmogų tokį, koks jis yra. Jei vis dėl to nuspręs santykius nutraukti, tuomet iki metų galo meilės fronte nieko nesulauks.

REKLAMA

Apskritai antrąją metų pusę Jaučiai bus nerimastingi, santykiai bus konfliktiški ir pilni išgyvenimų. Galimas atšalimas santykiuose, tačiau jau rugsėjį-spalį viskas vėl susitvarkys. Tuo metu geriausiai planuoti ir savo romantiškas išvykas, kai galutinai įsivyraus meilė ir supratimas.

Vienišiams paskutiniai 2013 metų rudens mėnesiai suteiks naują emocijų pliūpsnį. Ir jei vis dėl to Jaučiai liks vieni, nusivylę meile, jie vis tiek sugebės flirtuoti bei žaisti kitų jausmais. Tik deja, rizikuodami ilgam pamiršti, ką reiškia būti įsimylėjusiam.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

 

DVYNIAI

2013 metais šeimyniniai Dvyniai bus užsidegę naujomis bendromis idėjomis, kaip sustiprinti ir „apšiltinti“ savo šeimos lizdelį, daug planuos ir galvos apie vaikus. Tokia idilė truks iki balandžio, kol Dvyniai susivoks, kad jie gyvena dvigubą gyvenimą. Prasidėjusios audros gali turėti ryškių pasekmių, o konfliktai ir santykių aiškinimasis išprovokuoti skyrybas ar net teismus.

Vieniši Dvyniai bus ypač ryžtingi, gaudys viską, ką gero duoda gyvenimas, todėl metų pradžioje puls ieškoti savo antrosios pusės ir kokybiškų meilės santykių. Tiesa, dažniausiai tai jau bus įsipareigojimų turintys partneriai. Jei tai bus Žemės stichijos asmenys (Mergelė, Ožiaragis, Jautis), šis romanas taip ir nepasieks aplinkinių ausų ir akių, o besivystantys santykiai taps idealu, kurio Dvyniai visuomet sieks.

REKLAMA

Nuo vasaros, žlugus visiems tradiciniams ryšiams, Dvyniai ieškos netradicinių ir kūrybinių meilės ryšių. Kūrybingumo, o taip pat ir atkaklumo bei užsispyrimo, prireiks konkuruojant su kitais. Reikia pastebėti, kad metų viduryje Dvyniai turės nepastovius lytinius santykius, ir vargu, ar jie džiugins. Ir tik gruodžio mėnesį horizonte pasirodys naujas žmogus, kuris nustebins savo nuoširdžiais jausmais, tuomet Dvyniai patirs dvasinį ir fizinį įkvėpimą bei pasitenkinimą.

 

VĖŽYS

2013 metais Vėžiai bus ypatingai aktyvūs meilės srityje. Žaismingumas, flirtas ir užsidegimas nepaliks nei vieno žmogaus abejingo. Tiesa, ne visuomet aistros objektas bus laisvas, o tai suteiks daugiau intrigos santykiams – tai patiks Vėžiams. Sunkiau bus tiems, kurie gyvena poroje, nes šiais metais ypatingai norėsis naujovių, intrigų ir slaptų nuotykių.

REKLAMA

Vienišiai mėgausis savo nepriklausomybe ir laisve, o taip pat ir romantiška aura. Sutiktas žmogus gali sukelti ne tik seksualinius, bet ir komercinius interesus. Todėl Vėžiai skubės užkariauti naująjį aistros objektą. Nenuostabu, kad taip klostantis santykiams, Vėžiai susižadės arba susituoks 2013 metų rugpjūtį-rugsėjį.

Šeimyniniai Vėžiai bus labai įtarūs ir vis kaltins savo partnerį neištikimybe. Iš tikrųjų nerimauti nebus pagrindo, tačiau Vėžiams vis truks pikantiškų momentų bendrame gyvenime, norės išlieti savo emocijas. Deja, netruks ir tokių, kurie kurstys aistras ir pateiks Vėžiams dezinformacijos. Nors melas ir neišardys stabilių porų, tačiau nuotaika bus sugadinta ilgam, o taika atsistatys tikrai negreitai.

REKLAMA
REKLAMA

 

LIŪTAS

2013 metų pradžioje Liūtai rūpinsis savo karjera ir vis mažiau laiko skirs meilės santykiams, pasitenkindami tik lengvu flirtu ir atsitiktiniais santykiais darbe. Tačiau aistringi santykiai trukdo darbui, be to, labai greitai sklinda paskalos ir blogas požiūris kolektyve. Tuo metu Liūtai bus nervingi, nepastovios nuotaikos, išsilies ant savo šeimos narių, o ramybės ieškos savo aistros objekto glėbyje. Tokia ypatinga situacija išsispręs gegužės mėnesį, kai negatyvi Marso padėtis dar labiau pablogins aplinkybes, ir bet kokie slapti meilės romanai išaiškės tiek darbe, tiek ir šeimoje.

Šis sukrėtimas teigiamai paveiks Liūtus: pamatę savo partnerio atsidavimą tokiomis nedėkingomis aplinkybėmis, jis supras, ką reiškia mylėti. Todėl jau vasaros pradžioje prasidės savotiškas jausmų atgimimas ir Liūtai turės šansų įrodyti savo meilę bei atsidavimą.

Jei Liūtams 2013 metais ir kils noras susituokti, tai tik dėl to, kad jie norės pririšti prie savęs partnerį. Tačiau Gyvatės metais iškils įvairūs nesklandumai santuokai ir gyvenimui bendrai. Net ir kvailos situacijos gali suardyti gana patvarius santykius, jei Liūtai nebus atkaklūs.

REKLAMA

Vienišiams tuo tarpu net nereikės eikvoti savo energijos, norint rasti partnerį. Aistros objektai patys kaip magnetai trauks prie išdidžių Liūtų. Bėda ta, kad Liūtai labai vertina savo laisvę, ir labiau mėgaujasi svaiginančiais romanais, keisdami partnerius ir ieškodami naujovių. Bet kokiu atveju 2013 metai Liūtams užsibaigs džiaugsmingai: visi jie atras kažką naujo seksualiniame gyvenime ir meilės santykiuose.

 

MERGELĖ

Mergelės 2013 metais rūpinsis kasdieniniu gyvenimu, todėl joms labiau rūpės draugiškas bendravimas, partnerių paieška. O meilės santykiai liks kažkur anapus. Tačiau tai galios daugiau tik tiems, kurie turi savo antrąją pusę. Nenuostabu, kad jei tavo meilės partneris yra užimtas, flirto ir glamonių pradedi ieškoti kitur. Tad Mergelėms reikės gerokai „pasukti uodegą“ ir parodyti visą išmonę, nenorint prarasti antrosios pusės.

Vienišos Mergelės, atvirkščiai, jau nuo pirmųjų 2013 m. dienų pradės aktyviai ieškoti malonumų. Todėl prasidės tikra medžioklė, su saldžiomis iškalbomis ir žaviu įvaizdžiu. Ir tokie veiksmai duos teigiamų rezultatų: vasarą horizonte atsiras žmogus, kuris garantuos Mergelei stabilų gyvenimą. Tiesa, pačioje pradžioje bus aistra ir ašaros, pavydas ir nesupratimas, besikeičiantys su karštais apsikabinimais. Tokios šėlstančios jausmų audros Mergelė, ko gero, daugiau niekada nepajus.

REKLAMA

Šeimyninės Mergelės antroje 2013 m. pusėje, veikiamos Plutono, vėl ardys santykius šeimoje. Pastovus moralizavimas, pedantiškumas ir dėmesys smulkmenoms iš proto vers net ir kantriausius Zodiako ženklus. 2013 m. spalis bus kritinis, kai Mergelės neišvengs skandalo, o jei nesuvaldys situacijos – po šio skandalo galimos ir skyrybos. Partneriui atsibos kentėti Mergelės bambėjimą ir šaltumą. O jei nepadarys tinkamų išvadų, tokią vienatvę teks kentėti dar tikrai ilgai.

 

SVARSTYKLĖS

2013 metai Svarstyklėms prasidės su neįprasta seksualine aistra. O jei šalia nebus aistros objekto, tuomet galima bus skaičiuoti visas išgulėtas lovas. Ši banga palies ir įsipareigojusius žmones, kai norėsis meilės nuotykių ir tarnybinių romanų. Ir, žinoma, dėl tokio savo elgesio Svarstyklės kaltins tik šalia esantį partnerį, bet ne save.

Gegužę, kai atgims meilės ir seksualinis aktyvumas kitiems Zodiako ženklams, Svarstyklės jau bus persisotinusios ir ieškos savo meilės objekto – to žmogaus, su kuriuo jausis stabiliai ir komfortiškai. Tačiau visą šią situaciją stabdys Plutonas ir Saturnas, tad tikros meilės paieškas reikės atidėti iki rudens. Tuo tarpu porose santykiai blogės diena iš dienos.

REKLAMA

Vienišos Svarstyklės 2013 m. vasarą ir rudenį bus pasirengę rimtiems santykiams, tačiau jiems ne viskas gausis puikiai. Tai netiks partneris, tai patikęs žmogus jau yra įsipareigojęs, o kai kurie nebus įsitikinę dėl savo partnerio jausmų. Todėl, jei Svarstyklės sieks idealo, gali taip ir likti vienišos.

Spalio mėnesį šeimyniniuose santykiuose vėl įsivyraus harmonija, o pirmuosius žingsnius žengs ne Svarstyklės, bet jų partneriai. 2013 metų galas bus emociškai palankus: pirmoje vietoje bus jausmai, dvasinis artumas ir tai teigiamai paveiks Svarstyklių santykius dar kitiems, 2014 metams.

 

SKORPIONAS

2013 metus Skorpionai pradės tarytum miegodami letargo miegu. Norėsis pasirūpinti ir karjera, ir reikalais, tačiau Drakono metai tiek pareikalavo energijos, kad šiuo metu Skorpionai nenorės nieko daryti. Tačiau tas nėra blogai, nes tuomet galima atsisukti į savo šeimą, mėgautis namų židiniu, bendravimo šiluma. O tokius pokyčius teigiamai įvertins Skorpionų partneriai.

Vienišiams taip pat reikės ramybės, tačiau nereiškia, kad įsigalios vakuumas santykiuose. Netruks pažinčių ir naujų santykių, tačiau jie bus ramūs, be pavydo ir ekspresyvumo, būdingo Skorpionams. Jei bus sutikti Vandens stichijos žmonės, Vėžys ar Žuvys, susitikimas gali būti lemtingas.

REKLAMA

Gegužę Skorpionas pradės „atgimti“. Atsiras įtarinėjimas, aštrumas ir nekantrumas visuose reikaluose. Jei Skorpionas vis dar nesusirado antrosios pusės, tai būtent tuo metu užgims poreikis aktyviai ieškotis. O pasiūla bus gana didelė.

Jau rugsėjį Skorpionai grįš į savo vėžes ir juose užgims pirmapradžiai jausmai: pasilinksminimai, šėliojimai, neištikimybė ir aistros proveržiai. Tai neigiamai paveiks šeimos gyvenimą, kur Skorpionai patys ieškos preteksto susipykti. Ne kiekvienas partneris sugebės tylėdamas tai ištverti.

Gale metų galima netikėta ir maloni likimo dovana – lemtingas susitikimas. Tai gali būti ir meilė iš pirmo žvilgsnio: Skorpionas bus suvystytas taip greitai, kad net nespės suvokti, kas įvyko. Tačiau jis bus taip ištroškęs meilės, kad nebijos jokių gresiančių negandų ir mielai susinarplios jausmų voratinklyje.

 

ŠAULYS

Nuo pat 2013 metų pradžios Šaulio meilės reikalus valdys ugningas Marsas. Todėl nenuostabu, kad šie Zodiako ženklai tiesiog nestigs vietoje. Vienišiai kolekcionuos seksualines pergales, kurios turės ir pasekmių, ir bus greitai pamirštamos. Tačiau kiekvienąkart Šaulys pasijus nugalėtoju ir sėkmingu lovelasu.

REKLAMA

Jei pergalės lovoje didina vienišių pasitikėjimą savimi, tai harmoningiems santykiams tokie išėjimai tikrai pakenks. Santykiai su mylimu žmogumi iš jausmingų ir romantiškų transformuosis į agresyvius-kovinius. Tačiau pora, išvarginta skandalų ir pastovių santykių aiškinimosi, neužilgo vėl kris vienas kitam į glėbį – norės pailsėti ir ieškos ramybės.

Tačiau idilė netruks ilgai: vasarą Šauliai vėl ims provokuoti savo antrąją pusę pykčiams, konfliktams ir vienas kito kaltinimams. Įdomu tai, kad Šauliai jausis gerai draskydami savo jaukų šeimos lizdelį. Tačiau toks jausmų nepastovumas ir permainos gali turėti išties neigiamų pasekmių santykiams, kai Šaulys liks vienas prie suskilusios geldos. Ko gero, 2013 metai Šauliams nepadovanos tikrų ir tyrų jausmų, tačiau ir jie patys dar nepasirengę ieškoti savo laimės ir meilės.

 

OŽIARAGIS

2013 metai Ožiaragiams bus ypatingai romantiški. Besitęsiantys santykiai peraugs į visai kitą lygmenį – švelnumo ir pasitikėjimo, tad Ožiaragiai jausis tarytum devintame danguje. Šeimyniniai Ožiaragiai, išgyvenę krizę 2012 metais, su naujomis jėgomis puls įrodinėti kaip stipriai jie myli savo antrąją pusę ir planuos tolimesnį bendrą gyvenimą. Jei jau pradėtos skyrybos, norėsis kuo greičiau sudėlioti visus taškus ir užbaigti šią nemalonią procedūrą.

REKLAMA

Artėjant vasarai atsiras nerimo pojūtis, kad ramybė šeimyniniame gyvenime tik tyla prieš audrą. Ir iš tikrųjų pasirodys, kad Ožiaragio partneris yra linkęs žaisti dvigubą žaidimą. Ši žinia bus tarytum visą sprogdinanti jėga santykiuose. Reikės nemažai jėgų ir priemonių, kurios pakeistų susidariusią situaciją.

Vienišiai vasarą tvarkys savo materialinius reikalus. Ir ši sritis jaudins daugiau nei kad jausmai ir įsipareigojimai partneriui. Kiekviename naujame objekte Ožiaragis matys praturtėjimą. Ir netgi stabilios poros keletą mėnesių išgyvens nesutarimų dėl materialinių problemų.

Rudenį, kai Jupiteris pakeis savo įtaką Ožiaragiui, atsiras ir šansas sutvarkyti pašlijusius santykius šeimoje. Tai laikas, kai norėsis lojalumo, pamiršti nuoskaudas, tad Ožiaragio partneris galų gale bus apdovanotas rūpesčiu ir meile už savo atkaklumą ir nuolankumą. Jupiteris turės įtakos ir vienišiams: pagaliau širdis pradės skleisti meilės bangas, ir merkantiliškumas bus pamirštas. Be to, būtent 2013 metų rudenį galimas lemtingas susitikimas. Iš esmės Gyvatės metais netruks emocijų – tiek negatyvių, tiek ir teigiamų, bet kokiu atveju meilės santykiuose Ožiaragiai daugiau išloš, nei kad praloš.

 

VANDENIS

2013 metai vėjavaikiškai nusiteikusiems Vandeniams žada tikros meilės skonį ir stiprius jausmus. Planetos išsidėstys taip, kad norėsis patirti pačius aukščiausius jausmus ir idealizuoti savo santykius.

Tie Vandeniai, kurie yra linkę į trumpalaikius santykius, staiga užsimanys turėti jaukius namus, įteisinti savo santykius, įrodyti savo jausmų stiprumą ir tikrumą. Norėsis ir vaiko, kuris būtų tikrų jausmų simbolis. Uranas ir Saturnas turės įtakos vienišiems Vandeniams. Jie ieškos pastovumo ir ištikimybės santykiuose. Vandenio reikalavimai partneriui gana aukšti. Įdomu tai, kad vasaros viduryje Vandeniai sutiks žmogų, atitinkantį visus keliamus reikalavimus, ir šie santykiai propaguos laisvą meilę. Bet kokiu atveju Gyvatės metais nerimas ir abejonės aplenks šią porą.

Kaip bebūtų gražu vasaros įvykiai pakeis Vandenių mąstymą: jie pradės abejoti savo pasirinkimu, ilgai kankinsis dėl savo asmeninio gyvenimo planų. Situaciją gali pabloginti ir giminaičių bei artimųjų žmonių kritiška nuomonė. Tačiau puikiai besiklostanti gyvenimiška buitis ir intuicija pakreips svarstyklių lėkštelę į šeimyninių santykių pusę.

Rudens pradžia bus džiaugsminga, kai netruks neeilinių įvykių Vandenių gyvenime. Tai gali būti santuoka arba vaiko gimimas. 2013 metų pabaiga Vandenių gyvenime žada būti ryški ir stabili, kai kiekvienas iš jų ras savo meilės nišą, kurioje jaus komfortą.

 

ŽUVYS

Pirmasis 2013 metų pusmetis, kai Žuvų žvaigždyną veiks Saturnas, bus harmoningas ir ramus, galima bus džiaugtis mažais buitiniais džiaugsmais bei šiltais šeimyniniais santykiais. Kūniški malonumai užleis vietą svarbesniems reikalams. Tačiau tai galioja tik šeimoje gyvenančioms Žuvims.

Vienišiams, ypač gimusiems vasario mėnesį, turės įtakos Uranas, kuris žada jausmų ir aistrų uraganą, kai Žuvys susitiks su žmogumi, padovanosiančiu aistros ir švelnumo, džiaugsmo ir nusivylimo. Žuvys pajus, ką reiškia fizinė ir dvasinė priklausomybė nuo partnerio. Ir ši priklausomybė bus stipresnė už sveiką protą ir suvokimą, kad tai nėra gerai. Tokie santykiai subyrės liepos mėnesį ir gali atnešti Žuvims gilią depresiją.

Kaip ir tirpstantys ledai, taip ir Žuvų meilė pasibaigus pavasariui išsileis ir atsiskleis. Tai pastebės ir potencialūs partneriai. Deja, toks dėmesys ir partnerių atkaklumas gali pajudinti stiprią šeimos tvirtovę, tad santuokai gali iškilti reali grėsmė. Kaip bebūtų, Žuvys – geros aktorės, tad romaną sugebės sukti darbe, o namuose išlikti rūpestingos. Be to, dar ir pradės įtarinėti savo partnerį neištikimybe. Kaip bebūtų keista, visa ši situacija išsispręs ne konfliktais ir pavydo scenomis, bet įgytu seksualinio gyvenimo paįvairinimu. Šeimyninių santykių niekas nedrįs ardyti.

Trumpai, 2013 Gyvatės metai Žuvims bus audringi, netruks jausmų ir emocijų audrų, tačiau paliks daug abejonių ir naujų santykių baimę.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų