REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dar pirmojoje konkurso „Metų automobilis 2013“ spaudos konferencijoje AB DNB banko projektų vadovas Arūnas Lekavičius informavo, jog šįmet bankas įsteigė naują – „Jaunimo metų automobilio 2013“ − nominaciją.

REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienį Druskininkuose pasibaigusioje visų konkursui pateiktų 38 automobilių bandymų stovykloje naują nominaciją įsteigęs bankas paviešino ir dešimties pretendentų sąrašą.

REKLAMA

Į jį pateko (abėcėlės tvarka) „Hyundai i20“ (bazinio modelio kaina 39 990 Lt), „Hyundai i30“ (51 990), „Honda Civic“ (54 300), „Kia Cee‘d“ ( 48 990), „Peugeot 208“ (37 700), „Renault Clio“ (39 690), „Seat Ibiza“ (40 480), „Toyota Yaris Hybrid“ (59 990), „Volkswagen Golf VII“ (54 755) ir „Volkswagen UP!“ (29 818).

Kokie kriterijai lėmė būtent tokį „Jaunimo metų automobilio 2013“ nominaciją įsteigusio banko pasirinkimą?

REKLAMA
REKLAMA

„Jaunatviškas automobilio dizainas, prieinama jaunimui jo kaina, ekonomiškumas – tai buvo pagrindiniai kriterijai, įtakoję mūsų pasirinkimą dešimties pretendentų į „Jaunimo metų automobilio 2013“ titulą paieškose, – sako AB DNB banko projektų vadovas Arūnas Lekavičius, turintis nemenką automobilių lenktynių patirtį. – Visus automobilius pats asmeniškai išbandžiau stovykloje Druskininkuose ir galiu patikinti, jog jų važiavimo ir valdymo kokybė yra neįtikėtinai gera. Todėl nusprendėm pasitelkti patį jaunimą, kad išsiaiškintumėme, kokį automobilį jie nori matyti ant pakylos“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nominacijos steigėjai per socialinį tinklą Facebook kreipėsi ragindami balsuoti specialioje „Rink jaunimo metų automobilį“ programėlėje.

Didelis balsuotojų aktyvumas leidžia tikėtis, kad jauni žmonės tikrai domisi naujais automobiliais. Net ir rinkos tyrimai rodo, kad pirmasis rimtas jauno žmogaus pirkinys yra automobilis.

„Kadangi nugalėtojo laukiantis prizas – savaitgalis su vienu iš nominuotų automobilių, be to – su pilnu jo baku degalų, tai neabejoju, kad „Jaunimo metų automobilio 2013“ rinkimai bus statistiškai reikšmingi ir atspindės bendrą Lietuvos jaunuolių nuomonę“, – tvirtina A. Lekavičius.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų