REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Išradėjų kūrybinės minties polėkiai ne visuomet turi būti racionalūs. Pvz., ką jūs pasakytumėte apie vaikišką vežimėlį, kuris įgalintų kūdikį skraidinti 80 kilometrų per valandą greičiu? Vargu ar ryžtumėtės į tokią transporto priemonę guldyti savo vaiką. Tačiau toks vežimėlis puikiausiai tinka Gineso rekordų šturmui.

REKLAMA
REKLAMA

Neįprastos transporto priemonės autorius – nagingas britas Colin Furze. Jo sukurtas vežimėlis yra su metaliniu kėbulu (ar miegamąja dalimi?), 125 kubinių centimetrų darbo tūrio varikliu, keturių pavarų transmisija ir gali įsibėgėti iki 80 kilometrų per valandą greičio. Beje, kurdamas savo neįprastą transporto priemonę britas įtilpo į gana kuklų biudžetą – kūrybinės minties polėkis tekainavo 450 britiškų svarų.

REKLAMA

Ką jūs pasakytumėte apie vaikišką vežimėlį, kuris leistų kūdikį skraidinti 80 kilometrų per valandą greičiu? (nuotr. Gamintojo)Ką jūs pasakytumėte apie vaikišką vežimėlį, kuris leistų kūdikį skraidinti 80 kilometrų per valandą greičiu? (nuotr. Gamintojo)

Colin Furze pastebi, kad važiuojant didesniais greičiais jo vežimėlis nėra pats stabiliausias. Tad minčių pavėžinti šioje transporto priemonėje savo kūdikį jis nepuoselėja. C. Furze tikisi dar šiek tiek patobulinti savo vežimėlį, o tuomet žada įsiamžinti Gineso rekordų knygos puslapiuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų