REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsioji bulgarų aiškiaregė Vanga pranašavo kada ir kaip pražus Europos šalys. Vienoje iš savo pranašysčių akloji aiškiaregė kalbėjo apie karą su musulmonų valstybe, kuri panaudos cheminį ginklą. Pasak moters, dėl jo poveikio 2016 metais Europa visai ištuštės. Paskutiniai įvykiai byloja, kad tokia musulmoniška valstybe gali tapti Libija, rašo „Globalist“.

REKLAMA
REKLAMA

Leidinio teigimu, Libijoje yra slepiama apie 10 tonų iprito. Ipritas, kitaip – garstyčių dujos, yra skysta cheminė medžiaga, kuri pasižymi išskirtiniu poveikiu. Ji veikia akis ir kvėpavimo sistemą, virškinimo traktą ir odą. Ipritas buvo panaudotas Pirmajame pasauliniame kare. Nuo 1915 iki 1918 metų buvo išbarstyta 12 tūkst. tonų iprito, kuris pakenkė apie 400 tūkst. žmonių. 1993 metais visame pasaulyje buvo uždrausta ipritą gaminti ir naudoti. Nepaisant to, spėjama, kad jis buvo panaudotas bent du kartus – 1995 ir 1997 metais karuose Afrikoje.

REKLAMA

Remiantis Vangos pranašystėmis, 2011 metai turėjo tapti visos žmonijos lūžio metais, rašo „Life News“. Akloji aiškiaregė kalbėjo, kad po atominės katastrofos, kuri sunaikins gyvūnus ir augalus Šiaurės pusrutulyje, prasidės karas su musulmonų valstybe.

Islamiškoji valstybė panaudos cheminį ginklą ir sunaikins dešimtis valstybių. Po galingo smūgio ant žmonių kūno atsivers žaizdos, opos, augliai ir jau 2016 metais Europa ištuštės.

Pasak „Globalist“,  Vangos pranašystės jau pildosi: po avarijos Japonijos Fukušimoje, dėl kurios radiacija buvo užterštos tonos vaisių ir kitų maisto produktų, krizė musulmoniškose valstybėse pasiekė savo apogėjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų