REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Susipažink: šita karšta gražuolė yra vardu Lindsay Marie Ellingson. Kalifornietė, 24 metų blondinė mėlynomis akimis, kuriose norėtų nuskęsti turbūt kiekvienas heteroseksualus planetos vyras. Nori sužinoti daugiau? Štai septyni faktai apie amerikietišką grožybę, vardu Lindsay.

REKLAMA
REKLAMA

1. Ji saldi kaip cukrus

Lindsay mėgsta patrinti savo lūpas cukrumi – kad jos būtų minkštesnės ir saldaus skonio. Niam.

REKLAMA

2. Ji – angelas.

Na taip, tai dar viena apatinio trikotažo giganto „Victoria‘s Secret“ mergaičių: 2009-siais Lindsay pasirašė su kompanija trejų metų bendradarbiavimo sutartį, tačiau tikruoju „angelu“ tapo tik šiemet. Iš viso yra dvylika angeliškų VS merginų – tarp jų tokios grasios manekenės kaip Marisa Miller, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio ir Rosie Huntington-Whiteley.

3. Ji buvo moksliukė.

Lindsay prisipažįsta, kad mokykloje buvo tyli keistuolė ir nepritapo prie vaikų. Visą laisvalaikį skirdavo šokių pamokoms, buvo užsidariusi atsiskyrėlė. „Visa mano veikla buvo vien šokiai ir mokslai. Buvau moksliukė“.

REKLAMA
REKLAMA

4. Jai patinka šokti.

Šokių pamokos paliko savo pėdsaką: prieš lipdama ant podiumo Lindsay mėgsta atsikratyti streso šokdama. „Tai mano maža paslaptis. Prieš eidama į sceną truputį pašoku. Pajudu, patrypčioju ir pamirštu, kas vyksta aplinkui, kuo vilkiu, tada belieka lipti ant podiumo ir pasilinksminti.“

5. Ji pozavo pusnuogė

Prieš metus Lindsay parodė, kad yra tikrai drąsi panelė ir nusifotografavo “Swim” katalogui nuoga krūtine (na, gerai, prisidengusi plaukais). Tuo metu nuotraukėlė apskriejo visą internetą ir mes buvome vieni iš tų, kurie svajojo, kad Lindsay tuo metu būtų buvusi trumpaplaukė...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

6. Penki dalykai, be kurių ji negali gyventi.

Jos „Blackberry“, blakstienų tušas, rankinės/batai (taip taip, jai – tai vienas ir tas pats), jos žiedai ir desertai.

7. Nerealizuota svajonė

Moki plaukti banglente? Tuomet pasisiūlyk tapti jos mokytoju: iš visų dalykų, kurių dar nėra dariusi, Lindsay labiausiai svajoja išmokti plaukti banglente.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų