REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS


Ir kas gi daugiau, jei ne pati moteris gali papasakoti vyrui, kaip teisingai priversti savo seksualų deimantą tviskėti? Bet apie tai nuo pradžių – kur jis gyvena, tas paslaptingasis moters taškelis?

REKLAMA
REKLAMA

Išskėskite šlaunis, atsargiai praskleiskite didžiąsias ir mažąsias lytines lūpas – ten, kur jos suauga viršuje, yra mažytė klostė. Tai klitorio apyvarpė. Pakelkite ją į viršų ir pamatysite mažą rausvą iškilumą, primenantį mažą neprinokusį serbentą. Tai ir yra klitoris. Visos moterys, netgi tos, kurios niekada nejuto orgazmo, jaučia prisiliečiant prie klitorio geidulingus pojūčius. Liestis reikia drėgnu pirštu, judinant pirmyn-atgal klitorio apyvarpę, panašiai kaip glostant teptuku. Klitorio glamonės greitai sujaudina moterį ir ji gana greitai būna pasiruošus intymiam artumui.

REKLAMA

Susijaudinimas palaipsniui auga. Kraujo apytaka greitėja, lytiniai organai prisipildo krauju, tampa raudoni ir karšti. Klitoris padidėja, intensyvėjant raumenų darbui jis atsiduria arčiau link įėjimo į vaginą. O iš ten jau ima tekėti permatomas šaltinis, suteikiantis klitoriui ir visai lytinei sričiai reikiamos drėgmės.

Kiekvienas klitoris turi savo erogenines zonas – malonumų epicentrus. Atrodo, tik 2-3 milimetrai, tačiau rezultatas gali tiesiog stulbinti!

REKLAMA
REKLAMA

Kur gi yra klitorio erogeninės zonos?

- Galvutės viršuje ir vidinėje apyvarpės dalyje;

- Aplink pačią galvutę (pirštas turi apvesti visą galvutę);

- Ten, kur kūnas išsišakoja į kojas (prie pat gaktikaulio);

- Grioveliuose tarp apyvarpės ir didžiųjų lytinių lūpų – kairėje ir dešinėje.

Žinoma, iš pradžių sunku susigaudyti, kur yra galvutė, o kur prasideda kojos. Tačiau svarbiausiai – pradėti. Beje, daugeliui moterų nepatinka tiesioginė klitorio stimuliacija, daugiausiai joms tai iššaukia nemalonius ir netgi skausmingus pojūčius. Variantas be pralaimėjimo – priversti apyvarpę slidinėti po klitorį. Galima tai daryti ne tik pirštu, bet ir delno paviršiumi. Tik jokiais būdais nespauskite. Klitorį galima būtų lyginti su vyriško lytinio organo apyvarpe, todėl su juo reikia elgtis lygiai taip pat švelniai ir netgi dar švelniau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pradėkite nuo švelnių prisilietimų. Judesių amplitudė – keli milimetrai, greitis – individualus. Dauguma porų naudoja tam tikrą „greitėjimą“: kuo daugiau moteris susijaudinus, tuo tempas ir stiprumas didėja, pasiekiant pirmąsias orgazmo bangas. Pirštą, liečiantį klitorį, vyras vis turi sudrėkinti su vaginos išskiriamais skysčiais arba specialiu lubrikantu, kad prisilietimai būtų kiek galima švelnesni.

Egzistuoja trys būdai jaudinti klitorį rodomojo piršto pagalba:

1) Pirštas greitai, lengvai ir nesustodamas juda, kontaktuodamas su klitorio galiuku. Šis būdas iššaukia susijaudinimą per trumpą laiką.

REKLAMA

2) Vienas pirštas juda lengvai ir be pertraukos, jaudindamas klitorį, o kitas – kišamas į vaginos įėjimą. Jo judesiai primena kabliuko prisilietimus. Šie judesiai nėra greiti, gilesni iššaukia didesnį partnerės susijaudinimą, ypač jie tinkami jaudinti palaipsniui.

3) Pirštas neliečia klitorio galiuko, o juda aplink klitorį, jo srityje. Judesiai prasideda šiek tiek žemiau klitorio, toliau juda į viršų link jo vidinės sienelės, pirštas juda aplink ir juda žemyn kita klitorio sienele.

Ruošiantis sueičiai, klitoriui reikia pastovių glamonių. Nepamirškite, kad klitoris – tai bene svarbiausia moters lytinių organų dalis, suteikianti jai orgazmą. Kartais klitorį reikia glamonėti ir 10-15 minučių. Be vyro rankos galima naudoti ir specialius klitoriaus stimuliatorius, kurių šiuo metu tikrai gausus pasirinkimas. Tai vibratorius ant penio arba piršto, kuris leidžia papildomai stimuliuoti klitorį, taip pat įvairūs falo imitatoriai ir vibromasažuotojai su specialiomis ataugėlėmis, skirtomis klitorio dirginimui. Taip pat ir specialūs klitorio stimuliatoriai. Žinoma, prieš naudojant šiuos įrenginius, gerai įsigilinkite, kaip jie veikia: ar jums reikia jų lytinio akto metu, ar jūs naudositės jais be partnerio pagalbos, ar jums bus reikalingos laisvos rankos ir pan. Tokie stimuliatoriai turi ir vibracijos jėgos reguliavimą pagal moters poreikius. Vibracija, kuri nenustodama veikia klitorį, sujaudina ir moterį priveda iki pilnos ekstazės.

REKLAMA

Pagrindinės taisyklės pradedantiesiems: „Nestabdyk!“ ir „Sustoti draudžiama!“. Aštrūs ir vis stabdantys judesiai lengvai gali išmušti iš susijaudinimo. Ypač būkite atidūs keisdami pirštus. Pasikasei nosį – ir visas įdirbis nuėjo perniek. Jokiais būdais pačioje pradžioje nenusiminkite. Tiesa, yra ir speciali stimuliacijos technika – veikti klitorį beveik iki susijaudinimo pabaigos, ir staiga laikinai nutraukti. Keletą tokių užėjimų – ir orgazmas bus žymiai stipresnis, nei visada. Tačiau tokias gudrybes gali sau leisti tik patyrę meilužiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėl to geriausiai klitorį patikėti burnai. Jei moteris nesigėdina, tai jai suteiks didžiulį malonumą ir pasitenkinimą. Du ypač jautrūs organai – liežuvis ir klitoris – tikrai ras ką vienas kitam papasakoti. Dauguma moterų mano, kad prisilietimas burna prie jų lytinių organų – tai pats tikriausias partnerio meilės įrodymas, o vyras didžiuojasi moters pasitikėjimu ir jaučia pilną galią ir prieigą prie slaptų moters vietelių.

Liežuvis ir lūpos puikiai tinka klitorio glamonėms: jos minkštos ir pastoviai drėgnos, o jų judesiai lengvi ir tikslūs. Aplaižykite klitorį, lengvai ištyrinėkite jo galvutę, apyvarpę ir griovelį tarp jų. Įsivaizduokite, kad klitoris – tai miniatiūrinis čiulptukas: įtraukite jį lūpomis, pajudinkite, švelniai suspauskite ir šiek tiek čiulpkite. Liežuvio galiuku palieskite pačią jautriausią sprogstamą taškelį. Šį momentą pajusite jūs abu: liežuvis pajus lengvą dilgčiojimą, lyg prisilietus prie elektrobatarėjos, o moteris atsilieps sprogstančia malonumų banga. Nepraraskite šio taško, kutenkite, masažuokite jį ir mėgaukitės.

REKLAMA

Kai kurių moterų klitoris yra sunkiai jaudinamas. Todėl, įvedant vyrišką varpą į moters vaginą, vyras jokiais būdais negali nutraukti klitorio glamonių: net ir lytinio akto metu, vyras turi rasti patogią abiems pozą, kad klitoris būtų stimuliuojamas iki moters erekcijos ir orgazmo. O po orgazmo taip pat pageidautina dar šiek tiek pastimuliuoti klitorį pirštu.

Tiesa, po vyriško lytinio organo įėjimo, moteris ir pati gali perimti šias glamones – liesdama klitorį taip, kaip jai to reikia. Moterų, kurių klitoris yra žemai ir yra prie pat įėjimo į vaginą, papildomos stimuliacijos nereikia, kadangi lytiniai organai trindamiesi vieni į kitus puikiai jį stimuliuoja. Moterų, kurių klitoris gana aukštai, šios glamonės būtinos. Yra nemažai atvejų, kai vyras privesdamas moterį iki orgazmo klitorio glamonėmis, po penio įvedimo, nustoja stimuliuoti klitorį ir taip moteris palaipsniui seksualiai atšąla, nepaisant esamų vyriškų frikcijų.

REKLAMA

Klitoris ne visada sujaudinamas iš karto. Ir tai susiję su sekrecijos skysčių išskyrimu iš lytinių moters organų. Net jei ir nėra skiriama daug laiko preliudijai, tačiau moteris nusiteikusi seksualiai ir psichologiškai pasirengusi lytiniam aktui, ji turi pakankamai drėgmės, kuri koncentruojasi tiek klitoriu.

Apie 30 proc. moterų gali pajusti orgazmą po penio įvedimo (vaginalinis orgazmas). Ir atvirkščiai, dauguma moterų pajunta orgazmą, jei stimuliuoja pačios save ir jei partneris tinkamai jaudina klitorį lytinio akto metu. Orgazmo pojūtis tokiu atveju yra tik stipresnis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dažniausiai moterims patinka, kai klitorio srityje pradedamos glamonės, švelnūs prisilietimai prie jo. Per kurį laiką, jei jūsų partnerei patinka glamonės, ji tampa vis labiau susijaudinusi. Išbrinksta mažosios lytinės lūpos ir atsiranda skysčiai. Kai klitoris sudirginamas, moters kūnas tampa ypač jautrus bet kokiems prisilietimams ir glamonėms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų