REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mėgaukitės savo sode užaugintais obuoliais ir gaminkite iš jų šviežius naminius pyragus. Gardaus skonio pyrago receptas — jums čia ir dabar.

Mėgaukitės savo sode užaugintais obuoliais ir gaminkite iš jų šviežius naminius pyragus. Gardaus skonio pyrago receptas — jums čia ir dabar.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jums reikės:

220 gramų miltų;

110 mililitrų alyvuogių aliejaus;

3 kiaušinių;

1-2 stiklinių pieno;

3 obuolių;

1/2 stiklinės citrinų sulčių;

200 gramų skysto medaus;

Miltus, kiaušinius, pieną, šiek tiek medaus ir citrinų sultis gerai išplakite iki purumo. Ištepkite kepimo formą alyvuogių aliejumi. Supilkite tešlą į kepimo formą, apdėkite smulkiai pjaustytais obuoliais ir supilkite likusį medų. Įkaitinkite orkaitę ir pyragą joje kepkite 45-50 minučių. Patiekite su vaniliniais ledais, papuoškite mėtos lapeliu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų