REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neįprastai anksti šiandien vykusios Lietuvos ir Prancūzijos krepšinio rungtynės sirgalių entuziazmo nenuslopino. Nors pergalės iškovoti nepavyko, tačiau varžybų metu kalbinami sirgaliai tiesiog tryško optimizmu ir siūlė dar nenurašyti mūsų krepšinio rinktinės.

REKLAMA
REKLAMA

„Jeigu pateksime į ketvirtfinalį, tai jame, palankiai susiklosčius aplinkybėms, galime įveikti ir tuos pačius ispanus ar rusus. Tiesiog reikia, kad būtų, kaip sakoma, mūsų diena“, - pabrėžė vienas Balsas.lt kalbintas krepšinio sirgalius.

REKLAMA

Dauguma krepšinio varžybų 11 val. dienos stebėti susirinkusių žmonių nepraleido progos dar kartą prisiminti saldžią ir auksinę plaukikės Rūtos Meilutytė pergalę. Visus stebino jaunos merginos pademonstruotas atsparumas įtampai, kuri ją turėjo slėgti tiek pusfinalio, tiek finalo metu.

Balsas.lt susirinkusius sirgalius kalbino ir apie kitus olimpinius lūkesčius. Kiek dar medalių galima tikėtis? Klausimas, nesulaukęs tikslių skaičių, tačiau patvirtinęs, kad lietuviai dar viliasi sulaukti olimpinių apdovanojimų. Ir toli gražu ne vieno...

Praktiškai kiekvienas kalbintas sirgalius daugiausia vilčių dėjo į daug kartų skambiomis pergalėmis Lietuvą džiuginusį disko metiką Virgilijų Alekną. Apie krepšinio varžybų metu kilusias emocijas bei kitas Londono olimpines viltis žiūrėkite specialiame Balsas.lt vaizdo reportaže.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų