REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Premjeras Andrius Kubilius džiaugiasi plaukike, bet turbūt tebelaukia artojų pergalių.

Ministras Pirmininkas Andrius Kubilius sveikina jauniausią Lietuvos olimpietę plaukikę Rūtą Meilutytę, Londono olimpinėse žaidynėse 100 metrų plaukimo krūtine rungtyje iškovojusią aukso medalį.

REKLAMA
REKLAMA

„Vakar Lietuvoje laikas vienai minutei ir penkioms sekundėms buvo sustojęs – trys milijonai žmonių sulaikę kvapą sekė kiekvieną Jūsų yrį į pergalę. Laimėdama pirmąjį olimpinį medalį plaukimo rungtyje po Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo, Jūs atvertėte naują puslapį šalies plaukimo sporto istorijoje. Ši pergalė – puikus įrodymas, kad jaunoji Lietuvos karta yra kupina energijos ir alkana sėkmės. Esu įsitikinęs, kad dar ne kartą nudžiuginsite sporto aistruolius ir savo pavyzdžiu įkvėpsite šalies jaunimą“, – sako Vyriausybės vadovas.

Premjeras A. Kubilius taip pat sveikina pirmąjį Rūtos trenerį Giedrių Martinionį, ugdžiusį sportininkę iki trylikos metų ir padėjusį tvirtus pamatus vakarykštei pergalei.“

REKLAMA

Taip rašoma premjero pranešime spaudai.

O juk dar visai neseniai tas pats (tikėtina) A. Kubilius buvo tvirtai ir nedviprasmiškai išaiškinęs, kad olimpinės žaidynės niekis su arimo varžybomis ir tikri lietuviai turi arti, o ne plaukioti kažkokiuose londonuose.

Ech, jei Rūta būtų artoja… Nekalbėtų šitaip: „I have been born and raised in Lithuania and I don’t want to represent another country“ (Gimiau ir augau Lietuvoje ir nenoriu atstovauti kitai šaliai)…. . Įdomu – ar ji moka arti?….

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų