REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Legendinio aktoriaus Sylvesterio Stallone's sūnus 36 metų Sage'as Stallone penktadienį rastas miręs, pranešė CNN.

REKLAMA
REKLAMA

(Papildyta 23:03 val.) Sage'o Stallone's kūnas neatrastas namuose galėjo pragulėti net iki savaitės laiko, rašo dailymail.co.uk.

REKLAMA

Remiantis žinių pranešimais, Sage'as Stallone, kurio kūnas aptiktas penktadienį, buvo miręs mažiausiai tris ar keturias dienas. Jo namai rasti apjaukti, jis jau keletą dienų buvo nekalbėjęs su niekuo iš artimųjų.

„Sage'o draugai ir artimieji sunerimo, kai nesulaukė iš jo jokių žinių praėjusią dieną. Todėl jie pasiuntė jo namų tvarkytoją patikrinti namus, – sakė aktoriaus ir režisieriaus advokatas. – Tai tikra tragedija. Jis buvo jaunas ir nepaprastai talentingas filmų kūrėjas, nuostabus žmogus.“

REKLAMA
REKLAMA

Kūną radusi namų tvarkytoja ir iškvietė medikus bei policiją.

(Papildyta 11:27 val.) Remiantis naujausiais pranešimais, Sage'o Stallonės bute Los Andžele, kur rastas jo kūnas, taip pat aptikta ir receptinių vaistų tablečių bei tuščių vaistų buteliukų. Kokius būtent vaistus vartojo mirusysis, nedetalizuojama.

Preliminari mirties priežastis, kurią šiuo metu įvardija tyrėjai, – medikamentų perdozavimas. Koronerio tarnyba siekia išsiaiškinti, ar tai buvo savižudybė, ar nelaiminga atsitikimas, rašo naujienų portalas tmz.com.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto linkstama prie versijos, kad tai nebuvo savižudybė. Atsisveikinimo raštelio ar kitų ženklų, liudijančių pasitraukimą iš gyvenimo savo noru, bent jau kol kas neaptikta.

Teismo medicinos ekspertizė turėtų būti paskirta ir atlikta per artimiausias 2 paras.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

„Sylvesteris Stallone yra priblokštas ir prislėgtas sielvarto dėl staigios savo sūnaus Sage'o Stallone's netekties, – pranešime teigė aktoriaus atstovas. – Jo mintys ir užuojauta yra su Sage'o motina Sasha. Sage'as buvo labai talentingas ir puikus jaunas vyras. Jo netektis paliks žymę amžiams.“

REKLAMA

Vyro kūną rado policininkai, reaguodami į pranešimą, jog su juo nepavyksta susisiekti. Įsilaužimo ar žmogžudystės pėdsakų neaptikta.

Kadangi kūnas aptiktas be smurto žynių, netrukus kilo įtarimų dėl galimo vaistų ar narkotikų perdozavimo, tačiau anot Los Andželo policijos departamento vadovo Andrew Smitho, tokie pareiškimai dar pernelyg ankstyvi. Toksikologinė ekspertizė užtrunka keletą savaičių, be to, „tai galėjo nutikti dėl širdies smūgio ar insulto“, – sakė jis.

Sage'as Stallone vaidino keletame filmų. Kaip aktorius jis debiutavo dar būdamas vaikas – kartu su tėvu vaidino filme „Rokis V“, taip pat pasirodė 1996 juostoje „Dienos šviesa“.

REKLAMA

Sage'o Stallone's advokatas George'as Braunsteinas Los Angeles televizijos kanalui KNBCsakė, kad, prieš mirtį jis buvo susižadėjęs ir ketino vesti, taip pat dirbo su keliais skirtingais filmų projektais.

Jaunesnysis Stallone buvo vienas iš kompanijos „Grindhouse Releasing“ įkūrėjų, kuri užsiima istorinių kino juostų restauravimu ir išsaugojimu.

Sage'as buvo vyriausias Sylvesterio Stallone's sūnus. Aktorius su jo motina, pirmąją žmona Sasha Czack išsiskyrė, kai jam buvo 11 metų. Pora taip pat turi 32 metų sūnų Seargeoh, kuriam nustatytas autizmas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iširus pirmajai santuokai Sylvesteris Stallone neilgai trukus vedė modelį ir aktorę Brigitte Nielsen, bet jų keliai išsiskyrė jau po dvejų metų.

1997 metais Sylvesteris Stallone po aštuonerius metus trukusios draugystės, per kuriuos būta ne vieno išsiskyrio ir susitaikymo, galiausiai vedė trečiąją žmoną Jennifer Flavin, su kuria gyvena iki šiol. Pora augina tris dukteris: 15 metų Sophia Rose, 14 metų  Sistine Rose ir 10 metų Scarlet Rose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų