REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šeštadienį Londone vyks intriguojanti bokso kova tarp dviejų priešų: skandalingųjų Derecko Chisoros ir Davido Haye. Boksininkai kausis „Upton Park“ futbolo stadione, talpinančiame 35 tūkst. žiūrovų.

REKLAMA
REKLAMA

Abu boksininkai turi problemų su šalies bokso federacija ir negali dalyvauti oficialiuose turnyruose. Todėl už britų kovą Londone bus atsakinga ne Didžiosios Britanijos, o Liuksemburgo bokso federacija. Taip nutiko todėl, kad tiek D.  Chisora, tiek D.Haye neturi Didžiosios Britanijos federacijos profesionalų licencijų.

REKLAMA

Prieš dvikovą D. Haye pasitiki savo jėgomis, rašo portalas The Sun: „Jis atrodo kaip storas nevykėlis. Pasakysiu jums atvirai, jei D. Chisora galvoja, kad turi bent kokių nors šansų prieš mane - jis yra idiotas. Dabar aš pasiekiau savo geriausią svorį, o Chisora vaikšto suglebęs. Nežinau, galbūt jeigu jis atsistotų prie eilinio žmogaus gatvėje, ir atrodytų ko nors vertas, bet tik ne prie manęs. Aš nenukirtinėju kampų eidamas gatve ir nešveistau savo laiko greito maisto restoranuose storėdamas kaip jis.“

183 cm ūgio D. Chisora per karjerą profesionaliame ringe iš 18 kovų laimėjo penkiolika (9-ias nokautais), o 8 cm aukštesnis D. Haye iš 27-ių kovų – 25-ias (23-is nokautais).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų