REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įpusėjus vasarai, dauguma rinkodaros  specialistų jau galvoja apie ateinantį rudens ir žiemos sezoną, kuomet daugumoje prekybos sričių yra pats darbo įkarštis.

REKLAMA
REKLAMA

Norint deramai pasiruošti ir reprezentuoti įmonę, organizaciją ar įstaigą įvairiose parodose, susitikimuose su klientais būtina nepamiršti ir verslo suvenyrų, kurie primins klientui apie Jus.

REKLAMA

„Mama reklama“ kviečia visus besidominčius reklamos paslaugomis apsilankyti atvirų durų dienoje, kuri vyks 2012 m. liepos 31 dieną. Renginiai vyks 15 val. Ir 18 val., todėl klientai gali pasirinkti jiems patogų laiką. Rinkodaros specialistai bus supažindinti su reklaminių suvenyrų nauda klientui renkantis prekes iš panašių prekių rūšių, pagal tarptautinės reklaminių gaminių organizacijos PSI pateiktus duomenis. Reklamos įmonė pristatys kaip verslo suvenyrą paversti patrauklia dovana.

REKLAMA
REKLAMA

Svečiai galės apžiūrėti platų verslo dovanų ir suvenyrų asortimentą, aplankyti mobiliųjų stendų ekspoziciją. „Mama reklama“  pristatys vizualinės komunikacijos paslaugas, kurios padėtų komunikuoti su klientais ir išskirti įmonę ar produktą iš konkurentų.

Prezentacinį „Mama reklama“ paslaugų filmuką pamatykite čia.

Išankstinė registracijos forma „Mama reklama“ atvirų durų dienai užpildykite paspaudę čia.

Logo (nuotr. Gamintojo)Logo (nuotr. Gamintojo)

Užs. Nr. 2391

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų