REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 7 d. Lenkijos oro linijos „Eurolot“ pradės vykdyti naujus tiesioginius skrydžius į Lietuvą. Iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto į Krokuvą lėktuvai skris du kartus per savaitę. Kelionė truks dvi valandas. Tai gera naujiena turistams, besiruošiantiems į Lenkiją, į Europos čempionatą. Vežėjas vilioja patraukliomis bilietų kainomis ir tuo, kad nėra papildomų mokesčių už bagažą.

REKLAMA
REKLAMA

Lėktuvai iš Vilniaus į Lenkiją skraidys ketvirtadieniais ir sekmadieniais. Šiomis dienomis taip pat suplanuoti grįžtamieji reisai iš Krokuvos į Vilnių. Naujieji skydžiai yra vieni iš šešiolikos tarptautinių skrydžių, kuriuos šį sezoną vykdys oro transporto bendrovė „Eurolot“. Bilietus galima rezervuoti Lenkijos vežėjo interneto svetainėje, pasiekiamoje adresu www.eurolot.com.

REKLAMA

Iš Krokuvos oro uosto „Eurolot“ skraidins keleivius į visus keturis Lenkijos miestus, kuriuose vyks „Euro 2012“ čempionatas. Nuo gegužės 16 d. bendrovės lėktuvai taip pat skraidys maršrutu Krokuva-Lvovas, jungiančiu dvi čempionatą organizuojančias valstybes. Be to, miestas taps daugelio tautinių atstovybių baze.

„Skrydžiai birželio mėn. suplanuoti taip, kad norintieji nuvykti į „Euro 2012“, kelionės tikslą pasiektų greitai ir patogiai. „Eurolot" tvarkaraštyje sirgaliai ras specialius skrydžius, pritaikytus pagal Europos futbolo čempionato varžybų grafiką. Maršrutu tarp miestų, kuriuose vyks „Euro 2012“, keleiviai turės galimybę skristi nauju „Bombardier Q400,“ – pranešė Mariusz Dąbrowski, „Eurolot S.A.“ valdybos pirmininkas. Šių metų gegužę prie „Eurolot“ orlaivių parką papildė Kanados bendrovės turbopropelerinis lėktuvas „Bombardier Q400“.

REKLAMA
REKLAMA

Krokuva žinoma kaip Lenkijos kultūros sostinė ir populiari turizmo kryptis. Reisų dažnis ir viliojančios kainos palankūs kelių dienų išvykoms. Pigiausi bilietai į Lenkiją kainuoja nuo 82 Lt, vaikai iki dviejų metų amžiaus skraidys nemokamai, o jaunimas iki 18 metų gaus 50 proc. nuolaidas. Be to, oro linijos neims papildomo mokesčio už bagažą. Kiekvienas keleivis su savimi gali paimti lagaminą, sveriantį iki 20 kg, ir 6 kg rankinį bagažą. „Keleiviai neturi baimintis paslėptų mokesčių. Be to, skirtingai nuo pigių oro linijų, žemas kainas deriname su keliavimo patogumu,“ – pabrėžia Mariusz Dąbrowski.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gegužę, priėmus naujausią Kanados bendrovės, gaminančios keleivinius orlaivius, pasiūlymą, „Eurolot“ orlaivių parkas buvo papildytas trimis iš aštuonių vežėjo užsakytų naujų „Bombardier Q400NextGen" orlaivių. Keleiviai galės mėgautis tylesniu lėktuvo salonu, patogiais krėslais, didesniais rankinio bagažo skyriais ir maloniu apšvietimu. „Lėktuvų „Bombardier“ įsigijimas reiškia kitokią skrydžio kokybę. Tai greiti, tylūs ir patogūs lėktuvai. Dėl šių investicijų galėsime pasigirti vienu iš šiuolaikiškiausių orlaivių parku Europoje,“ – užtikrina M. Dąbrowski.

REKLAMA

***

„Eurolot„ – viena dinamiškiausiai besivystančių oro linijų vidurio Europoje. Bendrovė buvo įsteigta 1996 m. ir vykdė „PLL LOT“ reisus. 2011 m. liepos 1 d. oro linijos pradėjo vykdyti skrydžius tarp pagrindinių regioninių oro uostų Lenkijoje. Šį sezoną „Eurolot" savo skrydžių tinklą praplės net šešiolika naujų tarptautinių krypčių, tarp jų – Italija, Vokietija ir Kroatija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų