REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mykolo Romerio universiteto studentai jau trečius metus rengia tradicine spėjusią tapti konferenciją „Ateities verslas 2012“. gegužės 30 d. (trečiadienį) 10 val. organizuojama konferencija vyks Mykolo Romerio universitete (Ateities g. 20, Vilnius), I-414 auditorijoje. Konferencijos tikslas - suteikti galimybę pradedantiesiems ar besidomintiems IT verslu studentams gauti naujausias žinias ir patirtį iš IT ir verslo vadybos sričių profesionalų.

REKLAMA
REKLAMA

Bebaigiantys mokslus studentai vis dažniau ima galvoti apie savo verslą ir galimybę prisidėti prie šalies ekonomikos gerinimo. Konferencija „Ateities verslas“ turėtų padrąsinti tuos, kurie rimtai apie tai galvoja bei paskatinti ir kitus imtis panašios iniciatyvos. Tai puiki galimybė ne tik studentams, bet ir kitiems norintiems gauti žinių ir praktinės informacijos bei išgirsti patirtį tų, kurie patys susidūrė su verslo kūrimo subtilybėmis. Juk dažnam sugalvojusiam kurti savo verslą, nelengva rasti atsakymus į visus kylančius klausimus, o konferencijoje bus puiki galimybė tai padaryti.

REKLAMA

Konferencijos metu nuskambės net šeši skirtingi tam tikrų sričių profesionalų pranešimai. Savo patirtimi dalinsis pranešėjai - Mindaugas Busila - projekto „Verslauk“ vykdantysis direktorius; Marius Čiuželis - asmeninių finansų tvarkymo ir investicijų konsultantas; Darius Montvila - Smart metering plėtotojas Lietuvoje, Benco generalinis direktorius; Tomas Okmanas - tinklo operacijų centro vadovas, UAB „Penkių kontinentų komunikacijų centras“; Eimantas Sabaliauskas - plėtros vadovas, UAB Textads; Rokas Tamošiūnas - StartupHighway įkūrėjas ir vadovas. Taip pat bus skirta laiko klausimams bei diskusijai.

„Ateities verslas“ – ta jau treti metai iš eilės studentų rengiama konferencija Mykolo Romerio universitete. Didelio studentų susidomėjimo sulaukusi pirmoji konferencija buvo orientuota į pradinių galimybių verslui finansuoti Lietuvoje ir užsienyje apžvalgą, rinkodaros galimybių išplėtimą turint ribotą biudžetą, naujų technologijų vaidmenį ir suteikiamas galimybes verslui. Antrojoje konferencijoje kalbėta ne tik apie verslo pradžią ir kaip įveikti visus sunkumus, bet taip pat aptartos ateities verslo tendencijos ir perspektyviausios sritys. Šių metų konferencijoje dėmesys skiriamas ateities tinklui, kuris apims viską - gero verslininko savybes, rytojaus investicijas, pardavimų ypatumus bei klientų pritraukimą ir išlaikymą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų