REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kur tarsi į vandenį dingo antroji mergaitė, Kauno pedofilijos byloje minėta kaip dar viena nukentėjusioji, ir kodėl apie ją jau kurį laiką niekas nieko nėra girdėjęs?

REKLAMA
REKLAMA

Šis klausimas buvo užduotas pirmadienio vakarą per TV3 televiziją tiesiogiai transliuotoje diskusijų laidoje „Kodėl?“

REKLAMA

Kartu su Drąsiaus Kedžio ir Laimutės Stankūnaitės dukra Kauno pedofilijos byloje iš pradžių buvo minima ir L. Stankūnaitės sesers, Violetos Naruševičienės, dukra. Po to, kai V. Naruševičienė buvo nužudyta (įtariama, kad ją ir teisėją Joną Furmanavičių nušovė Drąsius Kedys), mergaitė išvyko kartu su močiute gyventi į Vokietiją.

Laidos vedėja Rūta Janutienė stebėjosi, kad neturima jokių žinių apie rezonansinėje byloje galimai nukentėjusią mergaitę, o pastaruoju metu netgi pasigirdę gandų, esą ji Vokietijoje paslaptingai mirusi, galbūt nuskendusi baseine.

REKLAMA
REKLAMA

Seimo narė Aurelija Stancikienė tiesioginėje laidoje patvirtino, kad apie mergaitę iš tiesų jau pusmetį neturima jokių žinių. Pasak jos, Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos direktorė Odeta Tarvydienė kreipėsi į Užsienio reikalų ministeriją ir konsulatus, o šie savo ruožtu – į atsakingas Vokietijos institucijas.

A. Stancikienė pabrėžė, kad dėl pastarosiomis dienomis susidariusios neeilinės situacijos, Vokietijos tarnybų prašoma klausimą spręsti ypatingos skubos tvarka ir kaip įmanoma greičiau pateikti atsakymą apie mergaitės buvimo vietą ir jos būklę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų