REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panevėžio apygardos prokuratūra teismui perdavė baudžiamąją bylą, kurioje apgaulingai tvarkęs apskaitą, pateikęs neteisingus duomenis apie pajamas ir išvengęs mokesčių valstybei įtariamas panevėžietis G. M. ir juridinis asmuo – uždaroji akcinė bendrovė.

REKLAMA
REKLAMA

Įtariama, kad Panevėžyje registruotos, langų, vitrinų, durų, garažo vartų gamyba ir montavimu užsiimančios bendrovės direktorius – 47 metų G. M. dvejus metus galėjo sukčiauti ir apgaulingai tvarkyti įmonės buhalterinę apskaitą, neįtraukdamas į apskaitą visų ūkinių operacijų.

REKLAMA

Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos Panevėžio apygardos valdybos pareigūnai, atlikę ikiteisminį tyrimą, nustatė, kad buvo nuslėptos 56 ūkinės operacijos, susijusios su parduotų prekių – plastikinių langų, šarvo durų ir jų sumontavimo darbais, taip pat nuslėptos faktiškai gautos pajamos – 93 tūkst. 150 litų, kurie buvo naudojami bendrovės reikmėms.

Taip pat buvo išvengta 15 tūkst. 330 litų turtinės prievolės – pridėtinės vertės ir 18 tūkst. 977 litų pelno mokesčių sumokėjimo į valstybės biudžetą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų