REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lenkijoje vykusiame šios šalies atvirąjame graikų-romėnų imtynių jaunimo čempionate puikiai pasirodė Lietuvos komanda, praneša imtynes.lt

REKLAMA
REKLAMA

Kostrzyne vykusiame turnyre mūsų šalies ekipa užėmė antrą komandinę vietą. Lietuviai į priekį praleido tik Baltarusijos rinktinę.

REKLAMA

“Galėjome būti pirmi. Pritrūko Kristupo Šleivos įnašo. Jis nesunkiai laimėjo pirmą kovą prieš daną Mikkelį Lasseną, tačiau jam atsinaujino nedidelė nugaros trauma ir mes, nenorėdami rizikuoti, nuėmėm nuo tolesnių varžybų. Kristupas svoryje iki 46 kilogramų užėmė tik septintą vietą", – apie varžybas pasakojo treneris Olegas Antoščenkovas.

Tačiau su kaupu už komandos draugą atsilygino Romas Fridrikas. Visaginietis svoryje iki 100 kilogramų buvo nesustabdomas – vieną po kito įveikė keturis lenkus: Adrianą Mikolajczyką, Kamilą Miszkielį, Kasperą Woleką ir Radoslawą Zrobeką bei iškovojo Lenkijos atvirojo čempionato auksą.

REKLAMA
REKLAMA

Tame pačiame svoryje klaipėdietis Marius Knystautas užėmė trečią vietą.

Svorio kategorijoje iki 63 kilogramų sėkmingai kovojo Paulius Galkinas. Uostamiesčio atletas įveikė lenkus Radoslawą Metelį ir Mateuszą Ulasewiczių bei Ruslaną Ahmalijevą iš Baltarusijos. Lemiamoje imtyje trenerio Artūro Ševelkovo auklėtinis pralaimėjo Grzegorzui Mielniczukui iš Lenkijos ir užėmė antrą vietą.

Tame pačiame svoryje net šešias dvikovas atlaikė Paulius Ivanauskas. Kaunietis patyrė tik vieną pralaimėjimą prieš lenką Pawelą Krupą ir buvo apdovanotas bronzos medaliu.

Vilnietis Andrius Jurevičius iškovojo dvi pergales ir patyrė du pralaimėjimus ir tenkinosi penktąja vieta svoryje iki 58 kilogramų. Dešimtąsias vietas čempionate iškovojo kaunietis Jonas Paulauskas (50kg) ir Tadas Valčiukas (69 kg) iš Šiaulių. Čempionate dalyvavo imtynininkai iš Lenkijos, Baltarusijos, Danijos, Čekijos ir Lietuvos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų