REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Garsi atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia yra ne kartą nukentėjusi nuo informacijos skleidimo apie jos privatų gyvenimą.

Garsi atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia yra ne kartą nukentėjusi nuo informacijos skleidimo apie jos privatų gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Anksčiau buvau naivi. Kartais susidraugaudavau su žurnalistais ir tiesiog bendraudavau kaip su artimais pažįstamais, bet vėliau paaiškėdavo, kad jie buvo pasislėpęs diktofoną. Jausdavausi tikrai blogai, kai rasdavau visuomenės informavimo priemonėse tokių dalykų, kurių tikrai nenorėjau skelbti viešai“, – atvirauja žavioji dainininkė.

REKLAMA

„Kiekvienas asmuo turi teisę laisvai reikšti savo mintis ir įsitikinimus, nevaržomai rinkti, gauti ir skleisti informaciją bei idėjas. Vis tik kiekviena laisvė turi tam tikras ribas. Laisvė rinkti, gauti ir skleisti informaciją gali būti ribojama tik įstatymu, jei yra būtina apsaugoti konstitucinę santvarką, žmogaus sveikatą, garbę ir orumą, privatų gyvenimą, dorovę“, – supažindino su įstatymais UAB „Justicija“ vadovas Vaidas Šalaševičius.

REKLAMA
REKLAMA

Dažnai žiniasklaidoje ir internetinių portalų komentaruose minima, kad atlikėja Mia dalyvauja svingerių vakarėliuose. Maža to, komentarų autoriai įžeidinėja ir žemina dainininkės garbę ir orumą.

„Man keista skaityti tokius dalykus, nes aš nei dalyvauju, nei man jų reikia. Toleruoju, nes kiekvienas pasirenka, kas ir kaip jam geriau“, – piktinasi tokių šmeižiančių prisigalvojimų dažnai atrandanti dainininkė. „Draudžiama platinti dezinformaciją ir informaciją, šmeižiančią, įžeidžiančią žmogų, žeminančią jo garbę ir orumą. Nustačius minėtus veiksmus, kaltiems asmenims gali būti pritaikyta baudžiamoji, administracinė ar civilinė atsakomybė“, – tvirtino V. Šalaševičius.

„Manau apsisaugoti nuo tokių dalykų galima tik vienu būdu – nekalbėti su žmonėmis, kurie nėra laiko išbandyti. Šiuo metu mane supančių žmonių sumažėjo iki minimumo. Bendrauju tik artimaisiais, kuriais galiu pasitikėti“, – nusivylusi dabartine situacija pasakojo Mia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų