REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiuo metu netylančios kalbos apie dainininko Edmundo Šengerio-Mundžio šeimos dramą privertė suklusti – ar smurtas šeimoje neaplenkia ir žinomų porų?

Šiuo metu netylančios kalbos apie dainininko Edmundo Šengerio-Mundžio šeimos dramą privertė suklusti – ar smurtas šeimoje neaplenkia ir žinomų porų?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prisiminkime keletą istorijų apie smurtą šeimoje, kurios pakeitė žinomų žmonių gyvenimus.

REKLAMA

Mundis sumušė žmoną, išdrįsusią atvirauti apie jų santuoką

Kovo 11-oji ilgam išliks Violetos Štenger atmintyje, mat po sutuoktinio Mundžio pykčio priepuolio moteriai prireikė policijos pareigūnų ir medikų pagalbos.

Manoma, kad vyras kumščius į darbą paleido supykęs dėl moters vienai televizijos laidai duoto atviro interviu apie jų asmeninį gyvenimą.

Mundis su savo žmona. TV3 nuotr. (nuotr. Balsas.lt)Mundis su savo žmona. TV3 nuotr. (nuotr. Balsas.lt)

Po sutuoktinio smurto protrūkio moteriai sumušta ranka ir nugara, ji kreipėsi į sostinės Antrąjį policijos komisariatą.

REKLAMA
REKLAMA

Anot komisaro, kol kas moteris nepateikė medikų išvadų dėl sužalojimų: „Kai jas gausime, tuomet nutarsime, kaip bausti įtariamą smurtavimu artimoje aplinkoje.“

G. Balutytė: psichologinis smurtas skaudina ne mažiau

Dainininkės Onos Valiukevičiūtės dukra Giedrė Balutytė prieš dvejus metus patyrė smurtaujančio sutuoktinio antpuolius savo šeimoje.

Moteris teigė, kad kalbėti apie šią nemalonią jos gyvenimo pusę ji nusprendė dėl kitų moterų gerovės: „Noriu padrąsinti kitas, patiriančias smurtą, kad jos netylėtų ir išdrįstų pasipriešinti smurtautojui.“ Sprendimą nebeleisti sutuoktiniui jos žeminti Giedrė priėmė po staiga užklupusios vaikelio ligos – vos dešimties mėnesių dukrelei prireikė širdies operacijos, po kurios ji atsidūrė reanimacijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Giedrė Balutytė (Balsas.lt nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Giedrė Balutytė (Balsas.lt nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Šis sukrėtimas moterį paskatino susimąstyti apie ateitį ir atrasti jėgų pasipriešinti psichologiniam sutuoktinio smurtui.

Šiuo metu G. Balutytė jau dvejus metus išsiskyrusi ir drąsina kitas moteris nebijoti kovoti prieš smurtą šeimoje.

G. Einikis grasino nužudyti savo sugyventinę

Praeityje legendiniu krepšininku vadintas, bet vėliau skandalais ir nemalonumais su teisėsauga pagarsėjęs Gintaras Einikis per Kalėdas grasino nužudyti savo besilaukiančią širdies draugę Jurgitą Narmontienę.

REKLAMA

Klaipėdos policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl grasinimo nužudyti, sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą bei terorizavimo. Vyras buvo sulaikytas dviems paroms, jo kraujyje rasta daugiau nei penkios promilės alkoholio.

Vis dėlto J. Narmontienė atsiėmė skundą ir atleido savo sugyventiniui, atsižvelgdama į tai, kad jiedu susilaukė vaikelio.

G. Einikis plūdo jam pagalbą teikusius medikus (Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)G. Einikis  (Fotodiena.lt/Roberto Dačkaus nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Šiuo metu apie skandalingą G. Einikio elgesį kalbos nutilusios, todėl galima tikėtis, kad krepšininkas pasimokė iš savo klaidų ir nebesmurtaus.

REKLAMA

D. Butkutė mylimojo smurtą kentėjo dešimt metų

Dainininkė Džordana Butkutė teigia dešimt metų kentėjusi mylimojo smurtą. Paklausta, kaip ilgametis draugas Sergėjus Gorbonas ją skriaudė, dainininkė nenorėjo leistis į smulkmenas, tiesiog teigė patyrusi nuolatinį terorizavimą ir užgauliojimus.

Džordana Butkutė ir Elegijus (LNK nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Džordana Butkutė ir Elegijus (LNK nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Šiuo metu Džordana turi širdies draugą Elegijų, kuris tapo jos vadybininku, prodiuseriu ir net asmeniniu vairuotoju.

Nepaisydama to, kad Elegijus turi tamsią praeitį (buvo nuteistas kalėti už žmogžudystę, vartojo narkotikus ir alkoholį – aut.past.), moteris tikina esanti laiminga ir nebeįsivaizduojanti smurto šeimoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų