REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 11-ąją vykusiose eitynes patriotišku pavadinimu „Tėvynei“, kurias rengė Lietuvių tautinio centro ir Lietuvių tautinio jaunimo sąjungos atstovai dalyvavo ne tik patriotiškai nusiteikęs jaunimas, bet ir Nepriklausomybės akto signatarai bei žinomi politikai, vienas jų – skandalingais pareiškimais apie seksualines mažumas garsėjantis Petras Gražulis.

REKLAMA
REKLAMA

Žygiuojantis eisenoje naujienų portalo „Balsas.lt“ kalbintas politikas, labai kategoriškai pasisakė apie vakarop žmogaus teisių aktyvistų rengiamus renginius ir vadino juos homoseksualų eitynėmis.

REKLAMA

Į klausimą, kodėl šių renginių dalyviai nėra kviečiami prisidėti prie eitynių „Tėvynei“, politikas sakė: „Propaguoti blogį yra neleistina ir negalima ir to neturėtų toleruoti nė viena valstybė.“

Apie tai, kokia butų politiko reakcija eitynėse išvydus atvirai savo netradicinę seksualinę orientaciją pabrėžiančius žmones, P. Gražulis kalbėjo: „Visuomet sakiau, kad tai šių žmonių asmeninis reikalas, bet nereikia šito blogio propaguoti ir nešti jo sėklos į mūsų tautą. Per šitą moralinį supuvimą sužlugo Romos ir Bizantijos imperijos ir Lietuvos Didžioji Kunigaikštystė, Sodomos ir Gomoros miestai. Per tai valstybėje ir nutinka visos nelaimės.“ P. Gražulis užsiminė, kad esame ir daugiau moralinio nuopuolio normų: korupcija, atsakomybės stoka, viešųjų ir privačių interesų painiojimas, tautos pamiršimas.

REKLAMA
REKLAMA

„Pažiūrėkit, trečdalis tautos išvyko per dvidešimt Nepriklausomybės metų. Dėl ko? Tai nutiko todėl, kad valdininkai rūpinasi tik savo ir savo klanų reikalais, o tauta pamirštama“, - kalbėjo politikas.

Paklaustas, kaip vertina tai, kad Kovo 11-ąją sostinėje vyksta net trys skirtingos prieštaringai vertinamos visuomeninės akcijos ir, ar būtų įmanoma, kad šią valstybės šventę tautiečiai švęstų vieningai bendroje eisenoje, pašnekovas sakė: „Esama dalykų, kurie nėra sutaikomi. Jei Nepriklausomybės dieną išduotas leidimas homoseksualams, tai nusikaltimas, mūsų laisvės ir pačios brangiausios dienos paniekinimas. Tai labai neatsakingas valdininkų poelgis. Šie žmonės neturėtų propaguoti savo nelaimės ir moralinio iškrypimo. Tai blogis, kuris, deja, yra toleruojamas.“

Paklaustas, kaip vertina tai, kad patriotiško jaunimo eisenų metu policijos pareigūnams dažnai teka rimtai padirbėti, P. Gražulis sakė: „Per visą šalies istoriją niekada nebuvo sutelkta tiek pajėgų, kaip per gėjų eitynes, vedinasi Lietuvoje pats didžiausias gėris – homoseksualumas, kurį saugo labiau nei popiežius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų