REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viešoje erdvėje nerimsta klaidinančios politinės interpretacijos „Snoro“ banko bankroto tema. Seimo LSDP frakcija kviečia politikus ir žiniasklaidos atstovus elgtis atsakingai bei susilaikyti nuo nereikalingų komentarų ir interpretacijų bei sulaukti Seimo komisijos bei teisėsaugos institucijų išvadų.

REKLAMA
REKLAMA

Socialdemokratai atkreipia dėmesį, kad žiniasklaidoje buvo paskleista klaidinga informacija, neva Generalinė prokuratūra pradėjo ikiteisminį tyrimą tik dėl politikų veiksmų, gaunant informaciją apie galimai nusikalstamą veiklą.

REKLAMA

Socialdemokratai informuoja, kad frakcija gavo Generalinės prokuratūros raštą, kuriame pranešama, jog būtent po Seimo LSDP frakcijos seniūno Algirdo Butkevičiaus kreipimosi buvo priimtas sprendimas pradėti ikiteisminį tyrimą. „Vadovaudamasis Lietuvos Respublikos   baudžiamojo proceso kodekso 166 str. 4 d., pranešu, kad pagal Jūsų 2012-01-20 pareiškimą dėl galimo piktnaudžiavimo AB banko „Snoras“ bankroto administravimo procese Generalinėje prokuratūroje 2012-01-25 buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas“, - teigiama Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo departamento vyriausiojo prokuroro Irmanto Mikelionio pasirašytame rašte.

„Tikiuosi objektyvaus teisėsaugos organų tyrimo ir konstruktyvaus Seimo komisijos darbo,  esu pasiryžęs bendradarbiauti ir neabejoju, kad teisingai pasielgiau gindamas viešąjį interesą. Tai kiekvieno politiko pareiga“, - įsitikinęs Seimo LSDP frakcijos seniūnas Algirdas Butkevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų