REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorius ir politikas Artūras Orlauskas grįžta į televiziją. Aktorius neslepia, kad geriausiai jam sekasi humoristiniai vaidmenys ir kitais keliais eiti jis nesiruošia.

Aktorius ir politikas Artūras Orlauskas grįžta į televiziją. Aktorius neslepia, kad geriausiai jam sekasi humoristiniai vaidmenys ir kitais keliais eiti jis nesiruošia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Per beveik dvidešimt karjeros televizijoje metų A.Orlauskui teko sukurti daugybę vaidmenų. Vaidino kung fu meistrus, moteris, gėjus ir niekada nedarė dėl to problemos. „Mano vaidmenų spektras labai platus. Turbūt nėra vaidmens, kurio nesiimčiau. Aktoriaus darbas yra vaidinti bet ką, ko reikalauja scenarijus„,– sakė jis, juokdamasis, kad vaidinti Galijotą ir musę visgi jam buvo naujiena, bet netgi pamatęs tokius vaidmenis „Nerealu!“ scenarijuje jis net nepagalvojo sakyti ne.

REKLAMA

„Kai sužinojau, kas dirbs kartu, tokie aktoriai, kaip Aušra Štukytė, Vitalijus Cololo, supratau, kad nepavykti tiesiog negali. Tokio šou Lietuvoje dar nebuvo. Tai visiškai naujas, brandus požiūris į televizijos darbą, kokybiškas humoras ir labai profesionali komanda. Todėl mane tikrai nebuvo sunku įkalbėti“,– pasakojo A.Orlauskas.

Aktorius įsitikinęs, kad vienas geriausių jo sugebėjimų – į viską žvelgti su šypsena: „Humoras yra mano darbas, mano amplua, kurio nesiruošiu atsisakyti. Gyvenime esu visai kitoks: turiu aukštąjį inžinerinį, aukštąjį ekonominį, muzikinį išsilavinimą, esu Kauno miesto tarybos narys. Tačiau dabar tai yra tiesiog mano visuomeninė veikla, o mano darbas – scena, humoras, scenarijai“.

REKLAMA
REKLAMA

Parodijų šou „Nerealu!” (nuotr. LNK)Parodijų šou „Nerealu!” (nuotr. LNK)

A.Orlausko nuomone, humoristo darbas ir politinės ambicijos vienas kitam visai netrukdo. „Aktoriaus darbas ir politika turi daug bendro. Politika dažnai būna juokinga, politikai dėsto juokingus dalykus rimtais veidais, o aš mėgstu tai išryškinti“,– savo požiūrį dėstė jis.

Parodijų šou „Nerealu!„ – nematyta naujiena Lietuvoje. Jis filmuojamas ant žalio ekrano: taip išmaniųjų technologijų pagalba sukuriamas įspūdis, kad šou vaidinantys aktoriai yra perkelti į bet kokią aplinką, iš tikrųjų sukurtą kompiuteriu. Parodijų šou „Nerealu!“ vaidins visas būrys garsių Lietuvos aktorių: Artūras Orlauskas, Vitalijus Cololo, Aušra Štukytė, Julius Žalakevičius, Mantas Stonkus, Šarūnas Banevičius, Indrė Stonkuvienė.

Parodijų šou „Nerealu!" – nuo vasario 7 dienos, antradieniais 20.25 per BTV

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų