REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Baigiantis 2011 metams, vėl suskaičiuoti lankytojų srautai ir paskelbti gruodžio mėnesio populiariausi Lietuvos naujienų portalai. Rinkos tyrimų bendrovės „Gemius Audience“ duomenimis,  2011 m. gruodį populiariausių šalies interneto portalų sąraše didelių pokyčių neįvyko. Pirmąsias dvi vietas, kaip ir praėjusį mėnesį, užėmė Delfi.lt ir Balsas.lt. Jie per gruodžio mėnesį surinko atitinkamai 58,2 proc. ir 45,7 proc. mėnesio Lietuvos interneto naudotojų auditorijos.

REKLAMA
REKLAMA

Spalį portalą Balsas.lt aplankė daugiau kaip 819 tūkst. unikalių lankytojų, lapkritį – daugiau kaip 840 tūkst., gruodį – 843 tūkst. skaitytojų. Dėl augančio skaitytojų srauto, Balsas.lt stabiliai įsitvirtina antrojoje pozicijoje.

REKLAMA

Kaip ir prieš mėnesį, trečioji vieta populiariausių portalų sąraše atiteko portalui 15min.lt, kuris sulaukė 834 tūkst. lankytojų , o ketvirtas liko Lrytas.lt, kuriuo susidomėjo daugiau nei 812 tūkst. internautų.

Penktąją vietą užėmė socialinis tinklas One.lt su 691 tūkst. lankytojų, o šeštojoje liko portalas Alfa.lt, kurį aplankė 670 tūkst. interneto vartotojų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų