REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiaulių apygardos prokuratūra, gavusi ekspertų išvadas, kreipėsi į teismą su prašymu trims mėnesiams pratęsti gimnazisčių suėmimą. Jos įtariamos žiauriai nužudžiusios bendramokslę.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu Šiaulių apygardos teismas sprendžia suėmimo klausimą. Šiaulių apygardos prokuratūra kreipėsi į teismą po to, kai gavo psichiatrinės ekspertizės išvadas, kad abi merginos, įtariamos liepą žiauriai nužudžiusios septyniolikmetę  bendramokslę, yra pakaltinamos ir gali atsakyti už savo veiksmus.

REKLAMA

Šiaulių Stasio Šalkauskio gimnazijos moksleivė iš namų išėjo ir negrįžo liepos 14-osios popietę. Nesulaukę dukters tėvai kreipėsi į policiją, kuri greitai nustatė, kad dvi tos pačios gimnazijos moksleivės gali būti susijusiosios su dingimu.

Policija aptiko sudarkytus nužudytosios palaikus dykvietėje. Sulaikytos merginos prisipažino, kad nužudžiusios gimnazistę  išsigando, todėl nutarė nuslėpti nusikaltimą sukapojusios kūną į gabalus.

REKLAMA
REKLAMA

Sudėjusios palaikus į maišelius išvežė ir paskleidė dykvietėje. Iš pradžių pareigūnai rado tik dalį kūno dalių, likusius ieškoti pasitelkė kinologus.

Nužudytoji gyveno su tėvais ir močiute daugiabutyje Šiauliuose. Mergina šeimoje buvo vienturtė.

Pareigūnai tyrė įvairias versijas, neatmetė galimybės, kad mergina nužudyta atliekant ritualą, bet vėliau ši versija nepasitvirtino.

Įtariamosios buvo sulaikytos trim mėnesiams, vėliau, suabejojus jų psichine būkle, atlikta psichiatrų ekspertizė, kuri truko beveik tris mėnesius.

Tik ją atlikę pareigūnai galėjo kreiptis dėl tolimesnio suėmimo.

Teismas pratęsė Šiaulių gimnazistės nužudymu įtariamų merginų suėmimą

Kur dingo žudikių drąsa nupjovus galvą?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų