REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Freaks On Floor“ jau kuris laikas džiaugiasi nauju kūrybos vaisiumi – ką tik išleistu albumu „Hello Girls!“ ir nugriebtu dar vienu apdovanojimu. Daug aistrų sukėlę M.A.M.A. apdovanojimai įvertino „Freaks On Floor“ veiklą už paskutinius dvejus metus ir atsakė į klausimą, kas šiuo metu geriausi rokeriai Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Galiu nuraminti - rokas ir klasika į Lietuvą atėjo amžiams.", - pareiškė Povilas Meškėla ir vyrukams įteikė M.A.M.A. metų roko grupės apdovanojimą.

REKLAMA

„Freaks On Floor“ prie šventinio stalo ilgai neužsisėdėjo ir skelbia albumo „Hello Girls!“ pristatymo turo detales. Pirmoji stotelė ir oficiali turo pradžia - nauja kūrybinė erdvė „Studio 9“, esanti Vilniaus miesto centre. Čia sausio 14 d, šeštadienį trijulė rengia dar vieną gero ir brandaus roko bombą Vilniaus publikai. Visi tie, kurie buvo albumo „Hello Girls!“ premjeroje menų fabrike „Loftas“, puikiai pamena, kaip ir kuo baigėsi šis griausmingas koncertas. Tąkart grupės frontmenas Justinas Jarutis tikrąją ta žodžio prasme buvo nešiojamas ant rankų.

REKLAMA
REKLAMA

Sausio 28 d, šeštadienį albumo pristatymo turas keliasi į Londoną. Tai bus pirmasis  „Freaks On Floor“ koncertas Londone, klube „The Garage“. Čia savo laiku pasirodymus rengė aukščiausio lygio grupės: „Red Hot Chili Peppers“, „Radiohead“, „Kings Of Leon“, „The Killers“ ir daugelis kitų.

„Norime pasidžiaugti, jog pirmieji pristatome Londono publikai geriausią Lietuvos roko grupę. Galima sakyti, nuspėjome ateitį, mat su „Freaks On Floor“ buvo tartasi dar prieš M.A.M.A. apdovanojimų ceremoniją. Ir toliau ketiname Didžiosios Britanijos publiką džiuginti tik geriausia muzika bei renginiais", - teigė Londone įsikūrusios muzikos ir meno agentūros „Mind The Groove“ atstovai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Primename, jog antrojo studijinio grupės „Freaks On Floor“ albumo „Hello Girls!“ galite ieškoti tik kavos išsinešimui pradininkų Lietuvoje „Coffee Inn“ tinklo kavinėse.

Kiti koncertai planuojami sausio mėnesio 21 d. Šiauliuose, roko bendruomenę vienijančiame bare „Pogo“ ir vasario 11 d. Kauną iš naujo prikėlusiame lofte „Gargaras“. Apie kitus pasirodymus bus pranešta artimiausiu metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų