REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Užvakar trečius metus iš eilės geriausio pasaulio futbolininko apdovanojimą gavęs „Barcelona“ klubo lyderis Lionelis Messi pareiškė, kad katalonų komanda bus vienintelė ekipa, kurioje jis žais Europos žemyne, tačiau atskleidė galvojantis karjeros pabaigoje grįžti į gimtąją Argentiną.

REKLAMA
REKLAMA

Argentinos nacionalinės rinktinės narys į „Barca“ atvyko būdamas 13 metų ir net nemąsto apie kitas Europos komandas.

REKLAMA

„Europoje noriu žaisti tik „Barcelona“ klube. Galėčiau likti čia amžiams. Kuo ilgiau – tuo geriau, nes čia jaučiuosi labai gerai ir esu mylimas. Tačiau prieš baigdamas karjerą norėčiau žaisti gimtinėje. Esu visiškai tikras, jog taip ir įvyks. Tai svajonė, kurią įgyvendinsiu“, - dėstė puolėjas.

Taip pat Messi nepraleido progos pasidžiaugti, jog „Ballon d'Or“ apdovanojimą jam įteikė brazilų legenda Ronaldo: „Be galo apsidžiaugiau, jog su juo susitikau. Buvau sužavėtas jo įvarčiai, kuomet stebėjau juos ekrane. Jis buvo puikus puolėjas, taip pat puikus, visad besišypsantis vyrukas“.

„Man buvo didelę garbė gauti šį apdovanojimą iš jo. Taip išsipildė dar viena mano svajonė, nes būdamas vaikas žavėjausi juo. Jis buvo nepakartojamas puolėjas“, - pridūrė Xavi ir Cristiano Ronaldo geriausio žaidėjo rinkimuose nurungęs Messi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų