REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį darbą pradeda dar penki banko „Snoras“ padaliniai, kuriuose banko kreditoriai ir klientai galės pateikti savo kreditorinius reikalavimus. Iš viso Lietuvoje duris atvėrė jau 15 banko „Snoras“ padalinių.

REKLAMA
REKLAMA

Banko „Snoras“ bankroto administratoriaus sprendimu, interesantus priims papildomai atidaromi banko „Snoras“ padaliniai Druskininkuose, Telšiuose, Visagine, Švenčionyse ir Vilniuje, Fabijoniškių mikrorajone.

REKLAMA

Šiuose padaliniuose banko klientai ir kreditoriai galės perduoti bankui kreditorinių reikalavimų pareiškimus. Klientai taip pat bus konsultuojami įmokų pagal paskolų sutartis mokėjimo ir kitais su paskolomis susijusiais klausimais.

Be papildomai atidarytų, taip pat veikia banko „Snoras“ filialai Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Panevėžyje, Tauragėje, Marijampolėje, Mažeikiuose ir Utenoje. Juose klientai aptarnaujami darbo dienomis nuo 8:00 iki 17:00 val.

REKLAMA
REKLAMA

Kreditorinius reikalavimus AB bankui „Snoras“ reikia pateikti raštu iki sausio 20 d.

Nuo praėjusių metų gruodžio 28 d. „Snoras“ atnaujino įmokų už paskolas priėmimą. Bankas už laikotarpį nuo 2011 m. lapkričio 16 d. iki 2012 sausio mėn. 31 d netaikys delspinigių ir įsipareigojimo mokesčių. Nuo 2012 vasario mėn. 1 d. klientams, nepadengusiems susikaupusios įsiskolinimo sumos bei neatnaujinusiems įmokų, mokėjimo paskolų sutartyse nustatyta tvarka, bus pradėti skaičiuoti delspinigiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų