REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naują sezoną rudenį įspūdingais pasikeitimais pradėjusi BTV žiūrovų prašymu keičia populiariausių laidų ir serialų transliacijos laiką.

REKLAMA
REKLAMA

„Pokyčių BTV nepastebėti neįmanoma. Sulaukiame daug komplimentų už naujas laidas ir iš užsienio pirktus geriausius naujus serialus. Tačiau taip pat gavome ir daug prašymų pakeisti jų rodymo laiką. Negalime neatsižvelgti į žiūrovų norus, todėl pakoregavome tinklelį taip, kad kuo daugiau žmonių galėtų žiūrėti pamėgtas laidas ir serialus jiems patogiu metu“, - sakė BTV kūrybos prodiuseris Mantas Kazlauskas.

REKLAMA

Pradėti naują savaitę BTV nuo šiol kviečia su pokalbių šou „Užkalnio 5“ – jis bus rodomas pirmadieniais 19 val. Publicistikos laida „Lietuvos žinių tyrimas“ nuo šios savaitės – antradieniais 19 val.  Populiarusis parodijų šou „Mano laida“ perkeliamas į trečiadienį, 20.25 val.

Nuo sausio 11 d. BTV eteryje trečiadienio vakarais, po 22 val – kultinis serialas „Gyvi numirėliai“. Pagaliau ir Lietuvos žiūrovai galės pamatyti serialą, dėl kurio iš proto eina visas pasaulis. Nuo sausio 17 d. įspūdingą BTV serialų kolekciją papildys dar viena HBO žvaigždė – du „Emmy“ apdovanojimus laimėjęs ir dviems „Auksiniams gaubliams“ nominuotas epinis serialas „Sostų karai“. Žiūrovų jau pamėgti serialai „Pagrindinis įtariamasis“ ir „Desantininkai“ prasidės valanda anksčiau nei įprasta – 21.05 val.

Labiausiai lauktu praėjusiųjų metų sugrįžimu tapo serialas „Be namų negerai“. Naujausias jo serijas žiūrovai nuo šiol galės matyti šeštadieniais 11 val. „Tikimės, kad pradėti šeštadienį su šiuo legendiniu serialu taps gražia šeimos tradicija“, - kalbėjo M.Kazlauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų