REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kitais – 2012 metais viskas turi tik gerėti, o kitaip mąstantiems žmonėms gali būti sunku, bet ir už juos reikia melstis, – mano buvusi sovietinių struktūrų kalinė, sesuo Nijolė Sadūnaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Valdžiai N. Sadūnaitė sakė linkinti to paties. „Tegul atsimena, kad prieš daugelį metų ne tik jiems, bet ir kitiems žmonėms (visų pirma kūdikėliui Jėzui) teko išgyventi daugiau, nei šių dienų išbandymus“, – sakė  sesuo ir siūlė prisiminti, kad gyvenimas yra kelionė, bet ne turistinė, o geresnio egzistavimo link.

REKLAMA

„Jei mes sovietiniame lageryje pasidalindavome vienintelį džiūvėsį arba saldainį, tai to linkiu ir dabar ieškantiems šv. Kalėdų ir skaičiuojantiems nepriteklius. Visada bus kuo skųstis, visada bus ką negero  prisiminti, visada bus kažko, kas liūdina. Bet juk reikia tikėti ateitimi. Visiems linkiu laikytis vienas kito ir atsiminti, kad už mus kenčia Jėzus Kristus, kuriam geriau už mus nebuvo. Ramybės ir laimės jums visiems. Puikiausiai galima pasidalinti tais trupiniais ir likti laimingu. Noriu, kad tai suprastų visi. Linkiu meilės vienas kitam. Jei lageryje Pamaskvėje, kur kalėjau, nepaisant viso režimo, būta bandymų perduoti laisvės laiškų Ronaldui Reiganui (JAV prezidentas, – Balsas.lt), aš nematau priežasties pesimizmui. Tada buvo blogiau. Jus visus myliu, Jumis tikiu ir linkiu visko geriausio. Tiesiog  vienas kitą mylėkite. Sakiau ir kartoju – myliu Jus ir Lietuva išliks“, – sakė N. Sadūnaitė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų