REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Aleksandras Trifunovičius po laimėtų rungtynių prieš Zagrebo „Zagreb“ ir iškovoto kelialapio į Eurolygos „Top 16“ džiaugėsi, jog sirgaliams pavyko įteikti gerą kalėdinę dovaną.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto kalbėdamas apie kitą etapą, serbas pripažino, jog „Top 16“ „Žalgiriui“ nėra riba.

REKLAMA

„Sveikinimai visai komandai su tuo, kas prieš dvi savaites atrodė ne tai, kad neįmanoma, bet labai sunku. Labai dėkoju sirgaliams už tokį puikų palaikymą. Tikiuosi, kad ir kitame etape turėsime tokį pat, o gal net ir geresnį palaikymą.

Prieš rungtynes prisiklausiau istorijų apie spaudimą ir panašiai, tačiau daug Eurolygos rungtynių turėjo būti įtemptos, bet prieš šias papildomo spaudimo nejautėme. Bent 30 minučių žaidėme tikrai gerai. Rungtynes į mūsų pusę pakreipė ypač gera gynyba pirmoje rungtynių pusėje. Kodėl neuždarėme mačo ketvirtajame kėlinyje? Galbūt priėmėme kelis blogus sprendimus puolime, tačiau turėjome prabangą dėl geros gynybos ir net ir kroatams priartėjus išlaikėme šaltą protą ir laimėjome.

REKLAMA
REKLAMA

Džiaugiuosi turnyrine lentele. Prieš man atvykstant į „Žalgirį“ atrodė, kad kauniečiai turi visus šansus patekti toliau, bet atvykus teko labai daug dirbti, kad pasiekti šį tikslą. Manau, jog „Žalgiriui“ tai dar nėra riba. Tiems, kurie palaiko „Žalgirį“, šiandien įteikėme tikrai gerą dovaną“, - spaudos konferencijoje kalbėjo A.Trifunovičius.

Žalgiriečiai Eurolygos B grupėje su 4 pergalėmis ir 6 pralaimėjimais užėmė 4 vietą.

Donatas Urbonas, Krepsinis.net

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų