REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekvienais metais įvairios žiniasklaidos priemonės renka metų geriausius. Balsas.lt taip pat nusprendė išrinkti savo nominantus: skandalus, metų poras, netektis, įvykius ir laimėjimus. Tik jūs, Balsas.lt skaitytojai, galėsite išrinkti labiausiai nusipelniusius ir nuvylusius. Kasdien pristatysime po vieną nominaciją ir prašysime jūsų atiduoti savo balsą

REKLAMA
REKLAMA

1. Karina Krysko ir Saulius Skambinas. Jų vestuves galima vadinti itin ekstremaliomis. Kaip žinia, pora susituokė prieš pat Karinos gimdymą, vos valandai atvykę į Kauno miesto santuokų rūmus. Įvirtinę civilinę santuoką, Karina ir Saulius jau kitą dieną sūpavo pirmagimį. Poros vestuvių nesusekė nei dainininkės gerbėjai, nei artimi bičiuliai.

REKLAMA

K. Krysko ir S. Skambinas (Fotodiena.lt/R. Jonaitienės nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)K. Krysko ir S. Skambinas (Fotodiena.lt/R. Jonaitienės nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

2. Natalija Bunkė ir Danielius Bunkus. Jų vestuvės priminė detektyvą. Dar tada, kai laukėsi pirmojo kūdikio, Natalija viešai kalbėjo apie sužadėtuves, tačiau detalių apie būsimas vestuves neatskleidė. Kaip teigė garsi pora, tikrąją datą ir vietą žinojo tik patys artimiausi draugai bei šeimos nariai. Pora susituokė dar Natalijos nėštumo metu Klaipėdoje.

REKLAMA
REKLAMA

Natalija Zvonkė ir Danielius Bunkus (nuotr. Fotodiena.lt/Audriaus Bagdono)Natalija Bunkė ir Danielius Bunkus (nuotr. Fotodiena.lt/Audriaus Bagdono)

3. Alanas Chošnau ir Valda Rukštelytė. Pramogų šou verslo bei žiniasklaidos atstovus nustebino daininiko netikėtos vestuvės. Dar visai neseniai buvo rašyta apie atlikėjo ir jo vadybininkės, mylimosios Aidos Žiliūtės išsisikyrimą. Kalbama, kad su nauja mylimąja dainininkas susituokė Šiauliuose. O kitų metų pradžioje laukia šeimos pagausėjimo.

Alanas Chošnau (nuotr. Balsas.lt)Alanas Chošnau (nuotr. organizatorių)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų