REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

AVINAS. Mėnesio pradžia tinkama seniems planams įgyvendinti, veiklai plėtoti. Tik nerizikuokite dideliais pinigais ir savo reputacija, pernelyg nepasikliaukite partneriais, ypač užsienio. Kelionės palankios, tačiau būtinas apdairumas susipažįstant, saikas leidžiant pinigus. Saugokitės apgavikų: dėl gruodžio 10 d. Mėnulio užtemimo Dvynių ženkle viliosite panašaus plauko asmenis. Mėnesiui baigiantis (19–24 d.) galimos problemos dėl konkurencijos darbe. Vis dėlto jausitės geriau, nes Juodasis Mėnulis jau bus jus palikęs gruodžio 16 d. Paskutinę savaitę atgausite pusiausvyrą.

AVINAS. Mėnesio pradžia tinkama seniems planams įgyvendinti, veiklai plėtoti. Tik nerizikuokite dideliais pinigais ir savo reputacija, pernelyg nepasikliaukite partneriais, ypač užsienio. Kelionės palankios, tačiau būtinas apdairumas susipažįstant, saikas leidžiant pinigus. Saugokitės apgavikų: dėl gruodžio 10 d. Mėnulio užtemimo Dvynių ženkle viliosite panašaus plauko asmenis. Mėnesiui baigiantis (19–24 d.) galimos problemos dėl konkurencijos darbe. Vis dėlto jausitės geriau, nes Juodasis Mėnulis jau bus jus palikęs gruodžio 16 d. Paskutinę savaitę atgausite pusiausvyrą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

JAUTIS. Pirmoji mėnesio dekada sudėtinga – daug jausmų ir energijos. Jei neturėsite kaip ją išeikvoti, dėl menkos nesėkmės imsite maištauti. Stenkitės dažniau atsipalaiduoti, pasportuoti, kitaip bus sunku išvengti krizės. Deja, situaciją aštrins Mėnulio užtemimas Dvyniuose, dėl to gresia nuostoliai, ligos – tai labiau tikėtina nuo 16 d., kai Juodasis Mėnulis, siejamas su karminių skolų grąžinimu, įeis į jūsų ženklą devyniems mėnesiams. Nesivelkite į intrigas, konfliktus darbe – nukentėsite. Paskutinę mėnesio savaitę pajusite palengvėjimą, jei nesate gimę pirmomis ženklo dienomis.

REKLAMA

DVYNIAI. Ne pats geriausias metų mėnuo – teks grąžinti skolas (taip pat karmines). Į gruodžio 10 d. Mėnulio užtemimą Dvyniuose labiausiai reaguos gimusieji birželio 8–12 d. Daugiausia rūpesčių gali kilti dėl darbo partnerių, taip pat nesantaikos su mylimu asmeniu, šeimoje. Verslininkams rizikuoti, investuoti pinigus šį mėnesį nepatartina. Galimi nuostoliai dėl savo galimybių pervertinimo 12–24 d. Teigiamai paveiks kelionės paskutinę mėnesio savaitę, o bendravimas su užsieniečiais, su svetur gyvenančiais draugais net bus naudingas – jus parems visomis prasmėmis.

REKLAMA
REKLAMA

VĖŽYS. Vėžiai itin jautrūs Mėnulio užtemimams – tai išmuša juos iš įprastų vėžių ir priverčia pernelyg jaudintis, blaškytis. Deja, tokiu būdu – nevalingai stiprinant chaosą – padėtį galima dar labiau pabloginti. Taupykite pinigus, rūpinkitės sveikata, tausokite nervus, saugokite gerus santykius su artimaisiais ir kolegomis – provokacijų ir taip pakaks. 5–18 d. didesnė traumų, avarijų tikimybė darbe, namie, kelyje. Trečia dekada itin sunki moterims. Bus nepalankios tolimos kelionės. Mėnesiui baigiantis neišspręsti šeimos konfliktai gali paskatinti ryžtis skirtis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

LIŪTAS. Jausitės šauniai ir būsite linkę į romantiškas ir dalykines avantiūras. Deja, nusivilsite. Tad būkite kuklūs ir saikingi tvarkydami ir leisdami pinigus, ypač nepasikliaukite partneriais, nekeiskite planų ir likite ištikimi savo išrinktiesiems, nes tai iliuzijų metas, kuriam įtaką daro Mėnulio užtemimas. Veiklai, kelionėms, dalykiniams ryšiams plėtoti gali būti naudinga paskutinė mėnesio savaitė. Šį mėnesį būkite atidesni sveikatai. Galimos traumos krintant, dirbant su aštriais instrumentais, elektros prietaisais. Kritinės dienos – 1–3, 11, 12, 16–18, 20, 21, 23.

REKLAMA

MERGELĖ. Bent pirmas dvi mėnesio dekadas neplanuokite kelionių ir svarbių dalykinių reikalų: labiau būsite reikalingi namie, be to, bus mažai naudos iš triūso užsienyje. O su artimaisiais patys jausitės tvirčiau, saugiau. Tik venkite ginčytis su šeimos nariais, giminaičiais, ypač dėl pinigų, turto, paveldėjimo. Trečiąją dekadą jūsų optimizmas padidės, dažniau seksis, tačiau nesileiskite į avantiūras – nei finansines, nei meilės: jos baigsis kitaip, nei tikitės, ir pridarys nemažai rūpesčių. Ramesnė ir džiugesnė bus tik paskutinė metų savaitė.

REKLAMA

SVARSTYKLĖS. Greita įvykių kaita, netikėtumai mėnesio pradžioje neleis nuobodžiauti: teks staigiai persiorientuoti, priimti net nepopuliarius sprendimus. Kita vertus, reikalai strigs, ypač jei juos skubinsite ar vienu metu imsitės kelių užduočių. Dėl užtemimo Šaulio ženkle atsisakykite užsienio kelionių, bent jau dalykinių, nes lūkesčiai nepasiteisins. Iki 27 d. jausite įtampą. Paskutinę savaitę atsipalaiduosite, pajusite palengvėjimą, tačiau nesiimkite sudėtingų darbų – mėnesio pabaiga bus malonesnė, jei atidėsite dalykinę veiklą ir trumpai pailsėsite namie. Beje, paskutinę savaitę tikėtinos romantiškos pažintys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS. Pirmosios mėnesio dienos sudėtingos – netikėti nuostoliai, nusivylimai dėl meilės. Po 11 d. jūsų reikalai pakryps palankiau. Tik nepersistenkite – netikėta sėkmė gali sugundyti neapgalvotai avantiūrai, kuriai sėkmingai atlikti pristigs jėgų, pinigų ir laiko. Nepamirškite, kad Mėnulio užtemimas įvyko jūsų stresų ženkle Dvyniuose. Tad kliaukitės nuojauta – tai padės išvengti priešų keršto, neįsivelti į pavojingas intrigas, tikėtinas antrą mėnesio pusę. Nerizikuokite pinigais, pasaugokite darbo vietą 16–23 d. Paskutinė metų savaitė bus ramesnė, jei niekur nevyksite, laiką leisite su šeima.

REKLAMA

ŠAULYS. Gimtadienio laikas – reikšmingiausias, jis lemia metų sėkmę. Iki gimtadienio nieko nauja nesiimkite: svarbiausi uždaviniai turėtų būti baigti senus darbus, grąžinti skolas – ne tik pinigines. Jei jūsų gimtadienis 8–13 d., turite būti itin atsargūs ne tik savo gimimo dieną, bet ir visus metus. Šis mėnuo sudėtingas ir po gimtadienio neverta imtis ko nors nauja, reikšminga. Tiesiog stenkitės išsaugoti tai, ką turite. Ne laikas permainoms, eksperimentams, rizikingoms finansinėms operacijoms, ypač 19–23 d. – šiuo metu būsite labiau pažeidžiami ir darbe, ir šeimoje.

REKLAMA

OŽIARAGIS. Sunkus, komplikuotas mėnuo prieš gimtadienį. Geriausia būtų pailsėti, atsitraukti nuo darbų, nes jie atims per daug jėgų, sveikatos. Nesiimkite papildomų darbų, nieko nauja nepradėkite – vėliau pamatysite, kad tai neperspektyvu. Na, o jei 5–23 d. mokėsite saugoti sveikatą, taupyti pinigus, nesivelsite į konfliktus su vadovybe (galite prarasti darbo vietą) ir artimais žmonėmis (galite netekti seno gero draugo ar mylimo asmens), nesiimsite atnaujinti namų – neteks krimstis ir Naujuosius metus bei savo gimimo dieną sutiksite kaip dera, pakilios nuotaikos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

VANDENIS. Daug neužsibrėžkite – dėl šeimos problemų, pinigų stygiaus vargu ar pavyks įgyvendinti maksimalius užmojus. Tai didelės įtampos, kovų mėnuo, kai galima rizikuoti tik tada, jei jus palaiko šeima, draugai, jei turite patikimą užnugarį darbe. Saugokite gerus santykius su vadovybe, vertinkite bičiulystę su senu draugu. Taupykite jėgas, laiką, pinigus – gresia priverstinės išlaidos, traumos, avarijos. Būkite apdairesni su aštriais instrumentais ir vairuodami automobilį. Itin pavojingos dienos – 17–23 d. Mėnesio pabaiga kiek giedresnė, kai sulauksite šilumos, meilės.

ŽUVYS. Sausio pradžios staigmenos, praregėjimai vargu ar patiks. Tačiau nenuliūskite – nėra to blogo, kas neišeitų į gera. Nesėkmės privers susitelkti, tapti saikingesniems, atsargesniems. Tai svarbu, nes dėl Mėnulio užtemimo įtakos būsite linkę kartoti mėnesio pradžios klaidas. Ypač antrą mėnesio pusę patartina būti atidesniems susipažįstant, tvarkant pinigus ir turtą, dokumentus, vairuojant automobilį – galimi nelaimingi atsitikimai, apgaulės, nuostoliai. Apsispręskite tik kliaudamiesi nuojauta. Trečią dekadą galimi netikėtumai darbe, su mylimuoju – susiklostys kitaip nei vilsitės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų