REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po pralaimėjimo Eurolygos B grupės septintajame ture prieš Kauno „Žalgirį“, Malagos „Unicaja“ vyriausiasis treneris Chusas Mateo teigė, kad jo auklėtiniai susitikimą pralaimėjo jau pirmoje jos dalyje.

REKLAMA
REKLAMA

„Šias rungtynes pralaimėjome pirmoje dalyje, ne paskutinėmis minutėmis. Pradžioje gynėmės labai minkštai ir tai leido atitrūkti varžovams. Kuomet pradėjome gintis kietai, pasivijome žalgiriečius. Puolime žaidėme prastai, nes neatlikdavome tokius perdavimus, kokius atlikdavome prieš tai. Dvitaškių pataikymas buvo vos 20 procentų po dviejų kėlinių, kas ir lėmė tokį atsilikimą. Rūbinėje kalbėjome, kaip mums panaikinti deficitą, ką reikia daryti. „Žalgiris“ gera komanda, tačiau mes kovojome ir rezultatas buvo lygus. Pabaiga mačo buvo juoda, nes prametėme lengvą metimą iš po krepšio, suklydome gynyboje ir leidome S.Weemsui pelnyti lengvus taškus.

Paskutinė ataka nebuvo tokia, kokia turėjo būti. Visgi noriu pabrėžti, kad rungtynes pralaimėjome jau pirmoje pusėje. Tai tik viena ataka ir ji nepasisekė. Buvo atveju, kai Valteris išgelbėdavo rungtynes“, - kalbėjo ispanas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų