REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Airijos nacionalinės rinktinės vyriausiasis treneris Giovanni Trapattoni po vakarykščių Euro 2012 atkrintamųjų rungtynių prieš Estiją pareiškė, jog kol kas laimėtas tik mūšis, o ne karas.

REKLAMA
REKLAMA

Vakarykštėse rungtynėse airiai išvykoje estus sutriuškino net 4-0. Du įvarčius nugalėtojams pelnė puolėjas Robbie Keane'as ir po vieną pridėjo saugas Keithas Andrewsas ir puolėjas Jonathanas Waltersas.

REKLAMA

Tačiau negalima pamiršti fakto, jog tokią tvirtą Airijos pergalę lėmė ir tai, jog estai gavo dvi raudonos korteles (34 ir 76 minutėmis). Todėl airių treneris savo varžovus vaizdingai apibūdino, kaip katę, kuri jau pakliuvo į maišą, tačiau maišas kol kas nėra užrištas.

„Katė maiše, bet maišas dar neužrištas. Turime gerbti savo priešininkus už tai, ką jie pasiekė šioje atrankoje. Šiuo metu esame labai arti patekimo į čempionatą, nes laimėjo 4-0, tačiau dar kartą pakartosiu, jog nereikia nuleisti ginklų“, - teigė strategas.

Tuo tarpu du įvarčius pelnęs puolėjas Keane'as kalbėjo: „Puikus rezultatas. Manau, kad čia viskas aišku, nes jei sugebėtume nepatekti būdami tokioje situacijoje, visiems būtų šokas. Nusipelnėme kelialapio į čempionatą. Komandoje jaučiamas pasitikėjimas“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų