REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš 12 metų išsiskyrusi su savo vyru, vienu garsiausių Rusijos dailininkų Aleksandru Šilovu, Anna ryžtasi papasakoti savo šeimos dramą. Ji tikina, kad po skyrybų svarbiausių valstybės asmenų portretus tapęs Aleksandras ją išvijo į gatvę ir nepaliko nė skatiko.

REKLAMA
REKLAMA

Jaunystėje Anna buvo tikra gražuolė. Būtent ji pavaizduota garsiajame Šilovo paveiksle „Rytas“. Santuokoje jiedu išbuvo 21 metus, gyveno į muziejų panašiame 300 kv. m. bute Maskvos centre – su XVII-XVIII a. baldais, senoviniais gobelenais, garsių tapytojų paveikslais.

REKLAMA

Gražuolei žmonai Šilovas pirko brangius papuošalus ir briliantus, kol netikėtai, sulaukusi 16 metų, nuo vėžio numirė jų vienintelė dukra Maša. Po jos mirties, kaip tvirtina Anna, Šilovas išvarė ją iš namų į gatvę – žiemą, vilkint plonute suknele ir bateliais.

Šiandien, 18:50 per Pirmąjį Baltijos kanalą „Tegu kalba“ studijoje laidos vedėjas Andrejus Malachovas bandys išsiaiškinti, kas paskatino Anną Šilovą po 12 metų papasakoti visą tiesą, kodėl garsus dailininkas taip pasielgė su savo žmona ir kur dingo 2,5 mln. rublių vertos brangenybės, kurias Šilovas taip dosniai dovanodavo žmonai ir dukrai. O taip pat – specialus Annos dukters iš pirmosios santuokos Alinos Danilinos prisipažinimas: dėl Aleksandro Šilovo mama ją paliko, kai ši buvo dar tik vaikas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų