REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Keleivių vežimo bendrovė „Kautra“ sėkmingai įvykdė visus savo įsipareigojimus 2011 m. Europos vyrų krepšinio čempionato („EuroBasket  2011“) organizatoriams. Tai užfiksuota oficialiuose dokumentuose, kurie buvo pasirašyti antradienį, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Kautra“, laimėjusi viešąjį konkursą, rugpjūčio 28--rugsėjo 19 dienomis 48-niomis transporto priemonėmis vežiojo krepšinio komandas visais trimis Europos pirmenybių etapais. 24 rinktinių reikmėms buvo skirti 24 nauji automobiliai „VW Multivan“ ir 24 dideli turistinės klasės autobusai, kurių 16 buvo visiškai nauji.

REKLAMA

Čempionato transportą aptarnavo 122 darbuotojai, o autobusai nuvažiavo daugiau kaip 100 tūkst. kilometrų.

„Kautra“ taip pat sėkmingai organizavo sirgalių vežiojimą į arenas. Daugybė sirgalių iš Lietuvos ir kitų šalių, įsigiję bilietus internetu, važiavo į arenas ir vėlyvą vakarą po paskutinių varžybų grįžo atgal autobusais. Kelionės bilieto kaina, nepaisant vėlyvo vakaro ir čempionato karštligės, buvo tokia pati kaip eilinę dieną važiuojant „Kautros“ maršrutiniu autobusu.

REKLAMA
REKLAMA

23 dienas ir naktis, autobusų ekipažai tiksliai ir nepriekaištingai vežiojo stipriausias Senojo žemyno rinktines pagal griežtai nustatytą tvarkaraštį. Tokios apimties specializuotus vežiojimus „Kautra“ vykdė pirmą kartą ir sėkmingai.

„Padedant „Kautros“ transporto organizatoriams, pasibaigus paskutinėms dienos varžyboms, jau vėlyvą vakarą būdavo teisingai ir aiškiai sudėliojami komandų vežiojimo tvarkaraščiai kitai dienai. Iš komandų nesulaukėme pastabų dėl transporto organizavimo, nors tokios apimties vežiojimus ir mes, ir „Kautra“ vykdė pirmą kartą“, - sakė „EuroBasket 2011“ organizacinio komiteto vadovas Mindaugas Špokas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Sėkmingą čempionato aptarnavimą lėmė profesionalus pasirengimas, atsakinga komanda, atsakomybės nestokojantys projekto partneriai, tokie, kaip UAB „Autojuta“, pateikusi aukščiausios klasės naujus automobilius „VW Multivan“, bei keleivių vežiojimo kompanijos UAB „Klaipėdos autobusų parkas“ ir UAB „Busturas“ iš Šiaulių“, - sakė „Kautros“ generalinis direktorius Linas Skardžiukas.

„Nuoširdžiai dėkojame prie vežiojimų sėkmės prisidėjusiems policijos pareigūnams ir jų darbo organizatoriams. Atsakingo Policijos požiūrio dėka, autobusai galėjo laiku, saugiai ir be trukdžių pasitikti komandas oro uostuose, tiksliu laiku  nuvežti į rungtynių ir treniruočių arenas“, – sakė „Kautros“ rinkodaros direktorius Gintautas Pakusas.

„Kautros“ vadovai patvirtino, kad be moralinio pasitenkinimo tinkamai aptarnaujant čempionatą, bendrovei šis projektas buvo sėkmingas ir komerciškai.

Darbų baigimo proga antradienį partneriai apsikeitė suvenyrais ir  nusifotografavo prie istorija tapusio autobuso.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų