REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV1 naująjį sezoną pasitinka atsinaujinęs ir kupinas naujų stiliaus elementų, kurie dar patrauklesni moterų akiai! Išskirtinis dėmesys skiriamas ne tik TV1 kanalo įvaizdžiui, bet ir originaliam turiniui - bus pristatyta dar daugiau produkcijos, skirtos moterims.

REKLAMA
REKLAMA

Viena laukiamiausių naujienų moterims – TV1 tampa vieninteliu lietuvišku kanalu kasdien kviečiančiu stebėti pamėgtas meilės dramas nuo pat vidurdienio. Darbo dienomis nuo 12.30 val. iki 15.00 val. - net 3 jaudinančios telenovelės iš eilės: visų pamilta Meksikos telenovelė „Keršto bučiniai“, karščiu ir aistra alsuojanti Brazilijos ir Indijos drama „Indiškos aistros“ ir naujausias jausmų iš Meksikos pliūpsnis – „Meilė ir kančia“ su amžinai jauna Gabriela Spanik.

REKLAMA

Žaviausias gydytojas pasaulyje „Daktaras Ozas“ patarimus per TV1 žarstys nuo pirmadienio iki penktadienio 17.00 valandą. Iškart po Ozo, geriausiu laiku, TV1 pasiūlys dviejų išskirtinių moterų istorijas. Dar niekur nematytas, stulbinančio populiarumo Europoje ir kaimyninėje Latvijoje sulaukęs prancūzų serialas „Nauja pradžia“. Žavus serialas apie 35 metų namų šeimininkę, kurios gyvenimas netikėtai apsiverčia aukštyn kojomis jai pradėjus dirbti žinomoje ir perspektyvioje kompanijoje. Prancūziškas aistras 19.00 valandą keis Vokietijos jausmų drama „Alisa. Širdžiai neįsakysi.“

REKLAMA
REKLAMA

Nespėjus įsivažiuoti į naujos savaitės darbus, TV1 savaitės pradžią moterims siūlo pradėti romantišku filmu, kuris, kaip įprasta, itin patogiu laiku – 21.00 valandą. Pirmadieniais moterų laukia filmai iš populiariosios Uttos Danellos ir Lilly Schonauer kolekcijų. Vokiečių romantikės Uttos Danellos meilės romanai, parduoti net 70 milijonų tiražu ir tapę filmais, jau nuo pirmadienio dovanos pačias gražiausias emocijas tik prasidėjusiai darbo savaitei.

TV1 televizija šeštadieniais ir sekmadieniais siūlo rekordinį kiekį realybės šou, kurie padės jaunėti, lieknėti ir tapti dar žavesnėmis. Atjaunėjimo malonumą patirs realybės šou „10 metų jaunesni“ dalyviai. Ar jie atrodys ir jausis dešimčia metų jaunesni? Atsakymai savaitgaliais 16.00 val. per TV1!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O kas moterims gali būti maloniau nei tirpstantys kilogramai? Šeštadieniais ir sekmadieniais 17.00 val. - „Sumažink mane!“. Tai  žinomas svorio metimo šou, garantuojantis ypač didelę porciją prakaito, ašarų ir sensacingų rezultatų.

Nuo naujojo TV1 sezono į televiziją sugrįžta stiliaus sultonas Gokas Wanas su „Goko drabužių kelione“. Šįkart jis leisis į kelią po Didžiosios Britanijos miestus mokydamas moteris kaip tinkamiausiai apsirengti pagal savo formas.

TV1 - neabejotinai vienintelis lietuviškas kanalas kviečiantis prie ekranų išskirtinai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų