REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vestuvių žaidimai: patarimai piršliams (II)

Jei ruošiatės piršliauti – šie žaidimai kaip tik jums! Nustebinkite jaunuosius ir svečius!

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusiąją straipsnio dalį rasite čia.

SNAIPERIS

Žaidėjams ant juosmens pririšami diržai su kabančiu obuoliu. Ant grindų padedama lentelė su įkaltomis vinimis. Užduotis – kuo greičiau pasmeigti ant vinies obuolį.

REKLAMA

SPIRITOMETRAS

Kai vakarėlis būna pačiame įkarštyje, vyrams galima pasiūlyti patikrinti savo girtumo laipsnį. Jiems paduodami flomasteriai, o už jų ant sienos – ant balto popieriaus nupiešta laipsnių skalė – 20, 30, 40 ir daugiau. Žaidėjų užduotis – pasilenkus pro kojas tiesti ranką prie „spiritometro“ ir pažymėti skalėje laipsnius. Savaime suprantama, kad kiekvienas nori būti kuo blaivesnis, todėl skalę reikia nubrėžti taip, kad mažesnį laipsnių skaičių reikėtų pasiekti kuo sunkiau, t. y. vyras turėtų kuo anksčiau pakelti ranką.

REKLAMA
REKLAMA

PINIGINĖ

Dalyvauja kelios žaidėjų poros. Moterims prie juosmens ant virvės pririšama didelė butaforinė piniginė, vyrams – stambus banknotas. Žaidėjų užduotis – nesiliečiant rankomis į damos piniginę įdėti banknotą.

LAUKINIS PAPLŪDIMYS

Žaidėjai įsivaizduoja esantys laukiniame paplūdimyje. Žaidėjų poroms išdalijamos plokštelės – vyrams po vieną, moterims po tris tam, kad intymios žaidėjų kūno vietelės „nejaudintų besiilsinčiųjų paplūdimyje“. Suskambėjus muzikai, žaidėjai dengdami savo intymias kūno vietas plokštelėmis ir prisiglaudę vienas prie kito, pradeda šokti. Užduotis -nepamesti nė vienos plokštelės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

PATAIKYK Į VARTUS

Visiems žaidėjams prie juosmens pririšama po tuščią butelį. Buteliai gali būti kuo įvairiausi - nuo šampano, degtinės, pieno ir kitokie. Žaidimo dalyviai su buteliu turi pataikyti į stalo teniso kamuoliuką taip, kad jis įlėktų į pažymėtus vartus.

SALDAINIS

Svečiai išsiskirsto poromis. Užduotis kiekvienai porai – be rankų išvynioti ir suvalgyti saldainį, kurį paduos žaidimo vedėjas. Laimi pirmoji pora, greičiausiai išvyniojusi iš popieriuko saldainį.

PADĖTI KIAUŠINĮ

Žaidėjai pasidalija į poras. Kiekvienos poros nariai sustoja nugara vienas į kitą ir pasilenkia į priekį. Apatine nugaros dalimi partneriai laiko kiaušinį. Žaidimo tikslas – kiaušinį gražiai padėti ant grindų. Laimi pora, nesudaužiusi kiaušinio. Vietoj kiaušinio galima laikyti guminį kamuoliuką. Tada laimi pora, kurios padėtas ant grindų kamuoliukas nenurieda į šalį.

REKLAMA

PERRIDENTI KAMUOLIUKĄ

Žaidime dalyvauja kelios poros. Kiekviena pora gauna po du stalo teniso kamuoliukus. Vyrai šiuos kamuoliukus turi perridenti iš dešinės moters rankovės į kairę, moterys – iš dešinės vyrų kelnių klešnės į kairę. Laimi pora, kuri greičiausiai perridena kamuoliukus.

BANKŲ TINKLAS

Žaidimo vedėjas pakviečia dvi poras (kiekvienoje poroje – vyras ir moteris). Vedėjas: „Prašome, pasirinkti, kuris poroje būsite bankas, o kuris investuotojas. (Poros pasiskirsto). Dabar Jūs turėsite kuo greičiau sukurti bankų tinklą, į kiekvieną banką padėdami po vieną kupiūrą. (Poroms išduodami pinigai-fantai). Bankai – tai jūsų kišenės, atvartai, įvairiausios slaptos vietos. Pasistenkite kuo greičiau sutvarkyti savo indėlius ir atidaryti kuo daugiau bankų. Įneškite pradinius indėlius!“

Duodama komanda pradėti žaidimą. Po 1 min. vedėjas susumuoja rezultatus: „Kiek kupiūrų jums liko? O jums? Nuostabu! Visi pinigai investuoti! Šaunuoliai! Dabar paprašysiu investuotojus susikeisti poromis ir kuo greičiau nuimti iš sąskaitų visas sumas. Atidarykite bankus, paimkite pinigus!“ Skambant muzikai investuotojai ieško pas kitą partnerį paslėptų pinigų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų