REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Ukrainos sunkaus svorio boksininkas Vladimiras Kličko padarė išvadas po dvikovos su britu Davidu Haye, tačiau neištarė nė žodžio. Pasaulio čempionas pademonstravo visą istoriją su D. Haye rodydamas nuotraukas.

REKLAMA
REKLAMA

Iš pradžių V. Kličko parodė fotografiją, kurioje britas laiko rankoje jo nukirstą galvą. Po to – marškinėlius, kuriuose D. Haye ringe laiko abiejų brolių Kličko galvas. Vėliau seka vaizdas, kai ringe britų boksininkas stovi ant kelių, rankomis apglėbęs V. Kličko kojas.

REKLAMA

Nepamirštas ir D. Haye kojos mažasis pirštas. Boksininkas po dvikovos su ukrainiečiu pareiškė, kad šį pirštą jis susilaužė likus trims savaitėms iki kovos ir tai jam sutrukdė boksuotis visa jėga.

Paskutinėje fotografijoje – vieno iš britų laikraščio viršelis su antrašte „Hero toe zero“. Tai galima išversti kaip „Iš herojaus į nulį“. Britai sąmoningai vidurinį antraštės žodį „to“ pavertė į „toe“, reiškiantį „pirštą“.

Dvikova V. Kličko ir D. Haye vyko liepos 2 dieną Hamburge ir baigėsi aiškia ukrainiečio pergale taškais. V. Kličko šiuo metu turi pasaulio čempiono diržus pagal IBF, WBO ir WBA versijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų