REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Šį šeštadienį Hamburgo HSV arenoje viso pasaulio bokso sirgaliai pagaliau pamatys ilgai lauktą dvikovą tarp 35 metų ukrainiečio Vladimiro Kličko ir 30 metų brito Davido Haye. V. Kličko už daugybę varžovo provokacijų, išsišokimų ir įžeidinėjimų žada atitinkamą atlygį, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

„Laikas baigiasi. Šeštadienį pagaliau kalbėsime kumščiais. Esu 100 proc. pasirengęs ir puikiai nusiteikęs. Tai bus milžiniškas šou, tikras fejerverkas ringe, nes už kiekvieną savo piktą žodį Davidas Haye kažką gaus“, – sakė ukrainietis.

REKLAMA

Kai D. Haye ėjo iš salės po viešos treniruotės, V. Kličko sušuko jam pavymui: „Dar neišeik, pažiūrėk mano treniruotę, 50-as numeri“.

Iki šiol V. Kličko 49 savo varžovus pasiuntė į nokautą. D. Haye, anot jo, turėtų būti 50-asis. D. Haye atsakymas: „Aš čia pabaigsiu jo karjerą“.

„Tai, ką treniruotėje parodė D. Haye, galima pavadinti „aerobika nėščiosioms“, – kalbėjo vyresnis iš brolių Vitalijus Kličko. Jis pabrėžė, kad britas mankštinosi stovėdamas kaire puse, nors visi žino, kad jis – dešiniarankis. „Boksininkas D. Haye, gabūt neblogas, bet aktorius – prastas“, – pridūrė Vitalijus.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dar ginčijamasi, kas bus ringo teisėju. Juo paskirtas amerikietis Genaro Rodriguezas, tačiau D. Haye stovykla norėtų matyti ringe teisėją iš Puerto Riko Luisą Paboną. Tačiau tai – niekai. Svarbiausia – šou.

Dvikovoje V. Kličko gins pasaulio čempiono titulą pagal IBF ir WBO versijas, o D. Haye – planetos čempiono vardą pagal WBA versiją. Kiekvienas boksininkas už šią kovą gaus po 12,5 mln. eurų. D. Haye ir V. Kličko į ringą turėjo lipti dar 2009 metais, tačiau tuomet britas atsisakė kovoti dėl traumos, vėliau panaši istorija pasikartojo ir planuojant D. Haye kovą su vyresniuoju Kličko.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Statistika

Kategorija           D. Haye                V. Kličko

Metai                             30                                 35

Ūgis (cm)                     191                                199

REKLAMA

Svoris (kg)                  97,5                              111

Dvikovos                     26                                  58

Pergalės (nokautai) 25 (23)                        55 (49)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų