REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kartais pagalvoju, kad prieš repeticiją reikėtų išgerti, jog  atsipalaiduočiau. Visą gyvenimą šokau su savais baleto mokyklos klasiokais. Su jais ir apsižodžiuodavome, ir puantai skrisdavo į langus. O čia – svetimas vyras. Viskas su Dainiumi kitaip... Nenoriu jo nuvilti“, – šypsosi LNK žinių orų pranešėja Karolina Liukaitytė, nuo naujojo LNK sezono projekte „Kviečiu šokti“ dalyvausianti su profesionaliu šokėju Dainiumi Dimša.

REKLAMA
REKLAMA

Devynerius metus šokusi baletą mokykloje, išlaikiusi egzaminus ir pakviesta į operos ir baleto teatro baleto trupę, Karolina...  įstojo į žurnalistiką ir dabar jau baigia trečią kursą.

REKLAMA

„Nenorėjau, kad tai, ką myliu, taptų rutina, – sako Karolina. – Bet užsibrėžiau tikslą sėkmingai išlaikyti egzaminus,  gauti kvietimą dirbti teatre, nors ir žinojau, kad atsisakysiu. Norėjau įrodyti sau, kad galiu. Iš 20 merginų baletą baigėme tik keturios“.

Pasak Karolinos, pramoginiai šokiai labai patogūs kūnui, visai kitaip, nei baletas, kuris prieštarauja žmogaus fizinei prigimčiai. „Dainius prašo pakelti klubą, o aš šoku nuleidusi, nes ne kartą mokytoja man yra pliaukštelėjusi už šitą klaidą. Kadangi esu mušta, Dainiaus kol kas neklausau“, – juokiasi Karolina.

REKLAMA
REKLAMA

Iš baleto mokyklos Karolina sako išėjusi jausdamasi, kaip ir kitos balerinos, jog yra toli gražu ne ideali.

„Sugavau save galvojant – ką pamanys mano klasiokai, pamatę televizijos šokių projekte su trumpa suknele – juk mano kojos storos, – sako liekna, vos 54 kilogramus sverianti LNK orų pranešėja. – Mokykloje pasisekė mums įteigti, kad nesi toks, koks turi būti. Bandeles nešdavausi pasislėpusi po striuke, nes kartą mane, 27 kilogramus sveriančią penktokę, bandelių parduotuvėje pamačiusi pianistė ėmė šaukti, kad man turėtų būti gėda čia būti. Šokio pedagogės sakydavo, kad jeigu atsigersi vandens ar suvalgysi šokoladuką po septynių, kitą dieną viskas matysis. Štai kokia nelinksma mano balerinos istorija“, – pasakoja Karolina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Karolinai keista, kad „Kviečiu šokti“ repeticijose ją pagiria partneris ar choreografas. „Balete mus tik kritikuodavo. Trenkdavo delnu per nugarą. Visada atrodydavo, kad nesi pakankamai gera, nebuvo tokios pauzės, kad sustočiau ir pagalvočiau, jog viskas yra gerai. Atėjo laikas mušti tuos kompleksus lauk. Todėl kol kas sportinių šokių repeticijos einasi labai smagiai, tik bijau perdegti. Nenoriu būti geriausia. Noriu neiškristi per pirmuosius kartus ir parodyti gerą šokį“, – sako egzaminų sesiją baigusi ir intensyvias repeticijas su Dainiumi Dimša pradėjusi LNK žinių orų pranešėja.

„Kviečiu šokti“ su orų pranešėja K. Liukaityte – jau nuo naujojo LNK sezono.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų