REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienio laidoje raudonieji iš „Aš myliu Lietuvą“ aplankys mažuosius brolius Viešvilės vaikų globos namuose. Tuos, kurių tėvai ir mamos esame mes visi – valstybė. Čia dirba paprastos kuklios moterys ir jų  rankose – Lietuvos ateitis. Nuo jų priklauso, kad šie vaikai užaugtų dorais ir laimingais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant to, kad atstumti tikrųjų savo tėvų ir auga kiek kitokioje, gausesnėje, šeimoje, šie vaikai vis dar tiki stebuklais ir juos supančio pasaulio gerumu. Jų akyse  begalinis noras bendrauti, apsikabinti, prisiglausti. Kas turi vaikų – žino, koks sunkus ir atsakingas darbas juos auginti, tačiau nepalyginamai sunkiau auginti svetimus vaikus.

REKLAMA

Vaikų globos namuose projekto dalyviai atliks neeilinę pagarbos, meilės ir nusižeminimo misiją. Jie nuplaus moterims kojas, nesuskaičiuojamų darbo valandų nuvargintas, vardan to, kad šiems vaikams netrūktų dėmesio, nei gardžios košės, nei užuojautos žodžio. Šios moterys, tiksliau motinos, kažkieno numestiems vaikučiams skiepija svarbiausias vertybes – gerumą, sąžinę, meilę artimui ir savo kraštui.

Šiandien jie nesakys patriotinių kalbų miesto aikštėse, bet patys mokysis patriotizmo ir meilės tėvynei ir jos žmonėms. Mokysis vaikų globos namuose. „Aš myliu Lietuvą“ – ketvirtadienį 20. 10 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų