REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Siūlome jums užmesti akį į du trumpus, tačiau labai efektingus filmukus. Pirmasis vaizdelis filmuotas 2009 metais Didžiojoje Britanijoje, antrasis – Australijoje. Abu jie paskendę dūmuose ir su stipriu svylančių padangų kvapu.

REKLAMA
REKLAMA

Suktis ratu slystant galiniais ratais varomu automobiliu ( „piešti saules“ – taip pasakytų daugelis jaunikaičių) didelio vairavimo meno nereikia, tačiau tai efektingas vaizdelis. O jei vienu metu padangas degina keli ar keliolika automobilių, tai toks procesas su visais garsais, kvapais ir vaizdais priverčia pasalti kiekvieno automobilininko širdį.

REKLAMA

Gineso rekordų knygoje užfiksuotas ir didžiausias vienoje vietoje deginusių padangas automobilių skaičius. Tokį faktą Gineso rekordų knygos atstovai 2009 metais užfiksavo Didžiojoje Britanijoje. Tuomet vienu metu „saules piešė“ 29 galingi automobiliai. Siūlome jums pažiūrėti, kaip viskas vyko.

Tai oficialus Gineso rekordas, tačiau interneto platybėse iškapstėme ir Australijoje filmuotą medžiagą, kur padangas vienu metu degino net 57 automobiliai. Tiesa, jokios informacijos apie šį pasivažinėjimą daugiau rasti nepavyko. Panašu, australų automobilininkai šlovės nesivaikė ir rekordų fiksuoti net nemanė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų