REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šviežiai iškeptas UEFA Čempionų lygos nugalėtojas su Lionelis Messi – šokiruotas. Į gimtąjį miestą Rosario grįžęs argentinietis tapo sirgaliaus išpuolio auka. Prie vieno restorano „Barcelona“ ir Argentinos rinktinės lyderiui vyras trenkė kumščiu, praneša AFP.

REKLAMA
REKLAMA

Vienas geriausių pasaulio futbolininkų, pasak bild.de, dalijo parašus ir fotografavosi su sirgaliais prie restorano „El Club de la Milanesa“, kai piktavalis prasibrovęs prie L. Messi sušuko: „Tu esi iš „Newell's“, o aš – iš „Central“. Tuomet, anot liudininkų, vyras trenkė ir ėmė bėgti, persekiojamas piktų L. Messi gerbėjų.

REKLAMA

L. Messi incidento metu (Scanpix nuotr.)L. Messi incidento metu (Scanpix nuotr.)

„Newell's Old Boys“ – yra Rosario miesto klubas, kuriame L. Messi būdamas berniukas žaidė, o „Rosario Central“ – antras to paties miesto klubas. Teigiama, kad per incidento L. Messi nenukentėjo.

Kaip rašo ispanų „Marca“, užpuolikas trenkė futbolininkui į kūno sritį, o viename interviu vietiniam leidiniui „Ole“ žaidėjas pareiškė, kad apskritai smūgio nepajautė ir jaučiasi gerai. Artimiausiu metu L. Messi su Argentinos rinktine pradės pasirengimą Amerikos taurės varžyboms, kurios vyks Argentinoje liepos 1-24 dienomis.

L. Messi su sirgaliaisL. Messi su sirgaliais

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų