REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pietų Afrikos respublikoje Scott Huntly pasiekė pasaulio šuolių su guma (bungee jumping) rekordą. Per dieną 49 metų vyras nuo Vakarų Keiptauno Bloukrans tilto nušoko 107 kartus. Tam jam prireikė devynių valandų.

REKLAMA
REKLAMA

Naująjį Scott Huntly iš Škotijos Edinburgo miesto rekordą užfiksavo pasaulio „Guinness“ rekordų knygos atstovai.

REKLAMA

Ankstesnysis pasaulio šuolių su guma rekordas priklausė Mike Heard, kuris per 10 valandų ir 19 minučių atliko 103 šuolius. Ekstremalų rekordą Mike pasiekė Naujojoje Zelandijoje, kai šokinėjo nuo Oklendo miesto Harbour tilto.

Kitas šuolių su guma rekordas rekordas priklauso kanadiečiui Peter Charney, kuris per parą uždarose patalpose nušoko 225 kartus.

Naujojo rekordo savininkas Scott Huntly per 9 valandas padarė tik dvi pauzes. Vyras šypsosi: „Tuomet aš nuskubėjau į tualetą“.

REKLAMA
REKLAMA

S.Huntly šokinėjo nuo įspūdingo, net 216 metrų aukščio!

„Kartu su manim buvo medikas, kuris tikrino mane kas dešimt šuolių, - teigė Scott. - Žinau, kad labai rizikavau, bet tuo metu galvojau tik apie rekordą. Ir šokinėjau“.

Dabar naujojo rekordininko tikslas atlikti po dešimt šuolių septyniuose pasaulio kontinentuose nuo visų aukščiausių pasaulio šuolių su guma komercinių objektų.

Siūlome  pasižiūrėti kito šuolių su guma rekordininko Mike Heard pasiekimo akimirkas:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų